CAGE 47: Tulevaisuudenlupaus kovaan testiin

29.03.2019CAGE 47
: Aleksi Lukkarinen vs Mamurzhon Hamdamov

Aleksi Lukkarinen kohtaa Tadžikistanin Mamurzhon Hamdamovin Kulttuuritalon CAGE 47 -illassa lauantaina 27. huhtikuuta. Voimakasrakenteinen Hamdamov on 10 senttiä Lukkarista lyhyempi, joten hän tulee todennäköisesti hyökkäämään vahvasti, ulottuvan suomalaisen pyrkiessä hallitsemaan pystyssä etäisyyttä pitkillä lyönneillä.


Tyrmäys tai lukotus

22-vuotias Aleksi Lukkarinen edustaa Barreto Lahtea ja Primus Fight Teamia. Hän on aloittanut ammattilaisuransa näyttävästi neljällä keskeytysvoitolla, joista viimeisimmän voit katsoa alla olevalta videolta. Ottelijana Lukkarinen kuvailee itseään monipuoliseksi, lopetushakuiseksi ja taitavaksi. Erittäin kilpailuhenkinen lahtelainen pystyy voittamaan otteluita niin pystyssä kuin matossakin, eikä hänellä ole aukkoja vapaaotteluosaamisessaan.

Lukkarinen aloitti kamppailun 13-vuotiaana brasilialaisella jujutsulla ja vapaaottelu tuli mukaan kaksi vuotta myöhemmin. Kotisalillaan Total Centerillä hän harjoittelee vapaaottelun lisäksi thainyrkkeilyä ja BJJ:tä. Lähiseudun vapaaottelusaleilla vierailun lisäksi nuorukainen harjoittelee huippulaadukkaassa valmennuksessa Lahden Kalevan nyrkkeilijöiden ja Lahden Ahkeran painijoiden kanssa. Harjoituksia kertyy kymmenkunta viikkoon. Niiden lisäksi arki pyörii liikuntaneuvojan opintojen ja satunnaisten järjestyksenvalvojan töiden ympärillä.

Tuleva vastustaja Hamdamov on Lukkarisen mielestä taitava ja monipuolinen, mutta se ei valitettavasti tule riittämään.

– Voitan ottelun ennen täyttä aikaa joko lopetuksella matossa tai lyönneillä pystyssä, ennustaa lahtelainen.


Total Fight Night III: Aleksi Lukkarinen vs. Vladyslav Shchepanskyi


CAGE 47: Voittamaton Aleksi Lukkarinen uran kovimpaan testiin!

Vahvempi voittaa

Tadžikistanin 28-vuotias Mamurzhon Hamdamov on voittanut ammattilaisotteluistaan viisi ja hävinnyt vain yhden. Hän asuu Pietarissa ja on Suomessakin useasti otelleen Sergei Balin valmennettava.

Hamdamov ei ole kovin huolestunut tulevasta vastustajastaan.

– En välitä yhtään ketä vastaan ottelen. Vahvempi tulee voittamaan, hän kertoo.

CAGE 47 ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 27.4.2019 klo 18 alkaen.