CAGE 39: Mikael Silander palaa häkkiin - punainen kulma valmis

06.03.2017

Lauantaina 29.4.2017 Helsingin Kulttuuritalolla oteltavan CAGE 39 ammattilaisvapaaottelutapahtuman ottelukortti on punaisen kulman osalta valmis Mikael Silanderin ottelukortille lisäämisen myötä. 

Silander otti vakuuttavan voiton edellisessä ottelussaan helmikuun CAGE 38-tapahtumassa erittäin kokeneesta japanilaisesta UFC-veteraani Shunichi Shimizusta (30-18-11, 1nc). 

- Edellinen ottelu meni aika lailla odotetulla tavalla. Vastustaja oli erittäin kokenut ja tiedettiin, hän saattaa yrittää erikoisempiakin temppuja. Ottelin lähes ehjän ottelun ilman sen suurempia hölmöilyjä, joten tulokseen pitää olla tyytyväinen. Henkisesti en vielä pystynyt laittamaan ihan 100-prosenttia, mutta lähellä oltiin jo ja silläkin saralla mennään koko ajan parempaan suuntaan, Silander arvioi.

Edellisen ottelun jälkeen Silander joutui tutkituttamaan kolhiintuneita rystysiään magneettikuvaksella Bulevardin Klinikalla.

-   Täysin ilman kolhuja ei edellisestä matsista selvitty. Sain taas oppitunnin ihmisen anatomiasta: Otsa on kovempi kuin rystyset ja voimaa taitaa olla enemmän kuin paikat kestää. Täytyy lyödä jatkossa tarkemmin. Onneksi tämä ei tarkoita kuin hetkellistä lyöntikieltoa yhdelle kädelle, joten ei tarvitse jäädä sohvalle makoilemaan. Nyt treenataan siis hetki käden ehdoilla ja pian valmistautuminen tulevaan matsiin jatkuu normaalein askelmerkein, Silander kertoo.

Jo 15 voittoa vapaaottelu-urallaan kahmineen Silanderin toiveet tulevasta vastustajasta ovat selvät.

- Oma tavoite on otella maailman huipulla, joten toivomuslistalla on sen luokan vastustaja, Silander summaa.


Tapahtuman pääottelussa nähdään 11-ottelun voittoputkessa oleva Janne "Jamba" Elonen-Kulmala.


CAGE 39 ammattilaisvapaaottelutapahtuma

otellaan Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 29.4.2017 klo 18 alkaen.

CAGE 39 ammattilaisvapaaottelutapahtuma

otellaan Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 29.4.2017 klo 18 alkaen.