CAGE 51 OTTELUPÄIVÄ! TURVALLISUUSOHJEET JA TAPAHTUMAESITTELY

09.10.2020

 


 

CAGE 51 KULTSA 10.10.2020:  

🔥OTTELUPÄIVÄ🔥


Pohjois-Euroopan johtava vapaaottelutapahtuma CAGE palaa Helsingin Kulttuuritalolle tänään lauantaina 10. lokakuuta!

Tapahtuma on loppuunmyyty.

Ovet avataan klo 16, ottelut ja tv-lähetys alkavat klo 17.

Tapahtuman arvioitu loppumisaika on n. klo 20:00 - 21:00.

KORONAOHJEET

CAGE 51-Tapahtuma toteutetaan viranomaisten koronaturvallisuus- ja hygieniaohjeita noudattaen. Tapahtumajärjestäjän toimet ovat kuitenkin riittämättömiä mikäli yleisön edustajat eivät kanna omaa vastuutaan turvallisuudesta. Edellytämme siis kaikilta vastuullista ja turvallisuusohjeet huomioivaa toimintaa tapahtumassa. Näin varmistamme yhdessä, että tapahtuma onnistuu turvallisesti.

- Toivomme Koronavilkku-sovelluksen asentamista puhelimeen ennen tapahtumaan saapumista.

- Älä saavu tapahtumaan jos sinulla on edes lieviä oireita. Näkyvästi oireilevat ihmiset käännytetään pois tapahtumasta.

- Desinifioi/pese kätesi ennen tapahtumaan saapumista ja heti Kulttuuritalolle saavuttuasi. Käsidesiä on runsaasti saatavilla.

- Jaamme kaikille tapahtumaan saapuville heti ovella ilmaiseksi sertifioidut kertakäyttöiset kirurgiset suu-nenäsuojaimet ja pyydämme pukemaan ne päälle heti saapuessasi. Muista desinifioida kädet ennen maskin pukemista ja välttää tarpeetonta maskin koskettelemista.

- Henkilöstön edustajat käyttävät kasvomaskeja.

- Muista noudattaa turvavälejä.

- Kulttuuritalo on piirtänyt katsomokartat kokonaan uudelleen järjestäen katsomoihin tarvittavat turvavälit. Yleisömäärä on tämän johdosta alle puolet normaalista.

- Tapahtumassa ei ole hygieniasyistä painettuja käsiohjelmia. Digitaalisen käsiohjelman voit katsoa täältä: http://www.mmafinland.fi/media/tiedostot/cage51/cage-51_kasiohjelma.pdf  

Kulttuuritalon oma koronatiedote on luettavissa: https://www.kulttuuritalo.fi 

KUINKA KATSOA

Loppuunmyydyn tapahtuman näyttää Pohjoismaissa suorana lähetyksenä Viaplay. Lähetys alkaa klo 17 ja se on selostettu sekä suomeksi, että englanniksi.

Pohjoismaiden ulkopuolella englanninkielisen suoran lähetyksen näyttää FITE.

OTTELUT


Pääottelussa mitellään Espoon herruudesta kun syntyjään espoolainen huipputaituri ja vapaaottelupioneeri Janne "Jamba" Elonen-Kulmala saa haastajakseen nykyisin espoolaistuneen kuristuksiin erikoistuneen nousevan helsinkiläistähden, Tuomas Grönvallin.

Hurjista pystyottelusodista tunnettu painavanyrkkinen Aleksi Savolainen kohtaa nopean ja teknisen Markus Mäki-Ventelän

Illan urheiluanti toimii myös poikkeuksellisena näyteikkunana suomalaisen vapaaottelun tulevaisuuteen kun SM-, EM- ja MM-kisoissa menestyneiden tulevaisuuden lupausten parhaimmisto marssii esiin CAGE CHALLENGER-hengessä. Kyseessä on IMMAF-sukupolvien taitavin, kypsin ja lupaavin vuosikerta. Vauhdikasta ja ennakkoluulotonta ottelemista on luvassa kun nuoret leijonat saavat poikkeuksellisen mahdollisuuden antaa näyttöjä millä voi avata portit kohti CAGE-sopimusta.

 

PÄÄOTTELUENNAKKO

 

 

THE BEST TALK SHOW EVER, EPISODE 1

THE BEST TALK SHOW EVER, EPISODE 2 

THE BEST TALK SHOW EVER, EPISODE 3 

 

THE BEST TALK SHOW EVER, EPISODE 4

 

THE BEST TALK SHOW EVER, EPISODE 5

 

THE BEST TALK SHOW EVER, BLOOPERS