CAGE 48 Ottelupäivä!

07.09.2019

CAGE 48 OTTELUPÄIVÄ!

Tapahtuma potkaistaan käyntiin Helsingin Kulttuuritalolla tänään klo 18.
Ovet avataan yleisölle klo 17.

Voit virittäytyä tunnelmaan katsomalla alta eilisen Casino Helsingissä järjestetyn punnitustilaisuuden missä ottelijat kohtasivat ensimmäistä kertaa silmästä silmään. Valokuvagalleria punnituksesta on katsottavissa osoitteessa MMAViking.com.

PUNNITUSRAPORTTI

Kaikki ottelijat pääsivät sovittuihin painoihin poislukien Karim Rabei ja Alexandre Ribeiro.

Edward Walls vs Alexandre Ribeiro catchweight 69,1

Ribeiro jäi ylipainoiseksi 2,8kg.

Ottelu oli sovittu käytäväksi höyhensarjassa 65,8kg. Toleranssi huomioiden punnituksessa sallittu maksimipaino on 66,3kg. Ribeiro painoi 69,1kg eli jäi 2,8kg ylipainoiseksi. Yleisen käytännön mukaisesti sopimuksiin on kirjattu, että vastustajan jäädessä enemmän kuin 2kg ylipainoiseksi ei painoihin päässeen vastustajan tarvitse suostua ottelemaan ja hän saa silti täyden ottelupalkkion. Walls halusi otella vastustajan erittäin suuresta painonylityksestä huolimatta, joten ottelu käydään catchweight painoluokassa 69,1kg. Ribeiro punnitaan uudelleen ottelupäivänä klo 15 jolloin hänen korkein sallittu paino on 73kg.

Tuukka Repo vs Karim Rabei 

Rabei jäi ylipainoiseksi 2.2kg.

Ottelu oli sovittu käytäväksi välisarjassa 77,1kg, jolloin ns. toleranssi huomioiden punnituksessa sallittu maksimipaino on 77,6kg. Rabei painoi punnituksessa 79,8kg eli jäi 2,2kg ylipainoiseksi. Myös Repo halusi otella vastustajan painonylityksestä huolimatta ja ottelu käydään catchweight painoluokassa 79,8kg
 
Kaikki muut ottelijat pääsivät sovittuihin painorajoihin.

OTTELUKORTTI

Katso kattava ottelukorttin esittely ja kotiottelijoiden videohaastatteluita alempaa.

Pääotteluita tähdittävät kaksi kansainvälisen läpimurron kynnyksellä olevaa kotiottelijaa. 

Katso ottelukorttin esittely ja kotiottelijoiden videohaastatteluita alempaa.

Norsunluurannikon sisällisodan kauhuja Suomeen lapsena paennut Edward "Bad Teddiebear" Walls kohtaa Brasilian Alexandre "LekLek" Ribeiron

ja
 
naisten Eurooppalaisesta ranking-kuningattaruudesta mittelevät 
Suvi "Rockchick" Salmimies ja Ranskan Maguy Berchel.

Tyrmäävä taituri vs riehuva lopettaja

Pääottelussa Norsunluurannikon sisällisodan kauhuja Suomeen lapsena paennut 24-vuotias lappeenrantalainen Edward "Bad Teddiebear" Walls kohtaa Brasilian 27-vuotiaan Alexandre "LekLek" Ribeiron.  Walls on poikkeuksellisen lahjakas pystyottelija kenen nopeus, reaktiokyky ja ottelusilmä ovat tuottaneet useita näyttäviä tyrmäyksiä. Vastaan asettuva Ribeiro on pitkän thainyrkkeilykokemuksen omaava tyrmäävä pystyottelija jonka taitoihin BJJ-mustavyönä kuuluvat myös kuristukset ja lukot matossa.

Lue kattava kuvaus Wallsin ja Ribeiron kohtaamisesta tästä tai klikkaamalla yllä olevaa kuvaa otteluparista ja katso Wallsin ennakkohaastattelu alta.

Naisten Eurooppalainen kärkikohtaaminen

Toisessa pääottelussa nähdään naisvapaaottelun Eurooppalainen kärkikohtaaminen kun  Pohjois-Euroopan Pound for Pound-ranking 2. Suvi "Rockchick" Salmimies ja Ranskan Pound for Pound-ranking 1. Maguy Berchel kohtaavat. Ottelun voittajan osakkeet UFC-sopimuksen solmimisen suhteen kohonnevat merkittävästi.

Lue kattava kuvaus Salmimiehen ja Berchelin kohtaamisesta tästä tai klikkaamalla yllä olevaa kuvaa otteluparista ja katso Salmimiehen ennakkohaastattelu alta.


Ranking-ykkönen vs monipuolinen veteraani

Pohjois-Euroopan rankingin ykkössijaa jo vuosia hallinnut, lukuisten kansainvälisten mestaruusotteluiden veteraani, Espoon Mikael "Hulk" Silander ottelee Venäjän M1-jättiorganisaation riveissä, mutta nähdään poikkeusluvalla CAGE-häkissä. Vastaan asettuu 40-ottelun kokemuksen omaava brasilialainen BJJ-mustavyö Carlos Eduardo De Azevedo.

Lue kattava kuvaus Silanderin ja Azevedon kohtaamisesta tästä tai klikkaamalla yllä olevaa kuvaa otteluparista ja katso Silanderin ennakkohaastattelu alta.


Tyrmäyskone vs voittamaton lukottaja

Kotimaan kovimpiin tyrmääjiin lukeutuva Järvenpään Tuukka Repo kohtaa voittamattoman ranskalaisen lukkopainispesialisti Karim Rabein. Kanssaottelijat ovat laajalti tituleeranneet Revon kotimaan parhaaksi iskijäksi. Vastaan asettuva voittamaton Rabei taas on voittanut kaikki ottelunsa kuristuksin ja lukoin matossa.  

Lue kattava kuvaus Revon ja Rabein kohtaamisesta tästä tai klikkaamalla yllä olevaa kuvaa otteluparista ja katso Revon ennakkohaastattelu alta.

Virnuileva lopettaja vs paljasnyrkkisankari

Toni Lampisen virnuileva ja rauhallinen olemus on hämännyt vastustajia ja johtanut tyrmääviin voittoihin. Neljän ottelun voittoputkessa ratsastava raumalainen kohtaa seuraavaksi merkittävästi itseään kokeneemman kovalyöntisen Ranskan Sofiane Benchoran, joka on otellut myös ilman hanskoja käytäviä bare knuckle boxing-otteluita.  

Lue kattava kuvaus Lampisen ja Benchohran kohtaamisesta tästä tai klikkaamalla yllä olevaa kuvaa otteluparista.

Klassinen tyrmääjän ja painijan kohtaaminen

Potkunyrkkeilytaustainen Brasilian Leonardo Casotti on tarjoillut vuoden sisään CAGE-yleisölle kaksi näyttävää tyrmäystä. Nyt Casotti saa vastaansa haasteita kaihtamattoman Viron kovakuntoisen painijan, Alar Hutrovin.

Lue kattava kuvaus Casottin ja Hutrovin kohtaamisesta tästä tai klikkaamalla yllä olevaa kuvaa otteluparista.

Kuristusspesialisti vs hurja painija

Väkivahva kuristusten erikoismies Tuomas Grönvall hakee kolmatta perättäistä lopetusvoittoaan merkittävästi itseään kokeneemmasta ja hurjaa kisatahtia ylläpitävästä Kirgisian Argen Maratbekovista

Lue kattava kuvaus Grönvallin ja Maratbekovin kohtaamisesta tästä tai klikkaamalla yllä olevaa kuvaa otteluparista ja katso Grönvallin ennakkohaastattelu alta.

MM-hopeamitalisti vs Islannin viikinki

 

Amatöörinä MM-hopeaa iskenyt Hyvinkään Joel Arolainen kohtaa toisessa ammattilaisottelussaan Islantilaisen Bjarki Omarssonin. Vapaaottelun uutta sukupolvea edustava Arolainen omaa kovan kisapään ja kattavan repertuaarin kamppailutaitoja. Ennakkoluulottomalla Islantilaisella onnistumisen mentaliteetilla varustettu Omarsson on BJJ-ruskeavyö ja harjoittelee UFC-tähti Gunnar Nelsonin kanssa.

Lue kattava kuvaus Arolaisen ja Omarssonin kohtaamisesta tästä tai klikkaamalla yllä olevaa kuvaa otteluparista ja katso Arolaisen ennakkohaastattelu alta.

CAGE 48 -ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan lauantaina 7. syyskuuta Helsingin Kulttuuritalolla klo 18 alkaen.