CAGE 50 - Pääottelussa salamannopea tyrmääjä vs armoton prässääjä

27.01.2020CAGE 50 PÄÄOTTELUSSA 15.2.2020:

SALAMANNOPEA TYRMÄÄJÄ VS ARMOTON PRÄSSÄÄJÄ

CAGE "täyttää pyöreitä" lauantaina 15.2.2020 kun 50:s CAGE-Ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalossa.  

CAGE 50- tapahtuman ottelijakattaus pitää sisällään kansainvälisen läpimurron kynnyksellä olevia kotimaan kirkkaimpia toivoja, nuoria lahjakkaita tulevaisuuden lupauksia ja jo kansainvälisiin kehiin tiensä taistelleita pioneereja. Tämän historiallisen Pohjois-Eurooppalaisen vapaaottelun huipputapahtuman ottelukortti on kokonaisuudessaan tämän viestin lopussa.

CAGE "täyttää pyöreitä" lauantaina 15.2.2020 kun 50:s CAGE-Ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalossa.

Veljeskansojen kirkkaimmat lupaukset kohtaavat CAGE 50 - pääottelussa helmikuun 15. päivä kun Lappeenrannan tyrmäysvirtuoosi Edward "Bad Teddiebear" Walls saa vastaansa 4 perättäistä voittoa Suomessa niittäneen Viron Sten Saaremäen.

Norsunluurannikon sisällisodan kauhuja Suomeen lapsena paennut Edward "Bad Teddiebear" Walls on yksi kotimaan lupaavimpia vapaaottelulahjakkuuksia. Urheilu-uran ohella kansainvälisen liiketalouden opintojaan Lappeenrannan AMK:ssa viimeistelevä Walls on poikkeuksellisen lahjakas pystyottelija kenen vahvuuksiin lukeutuvat räjähtävä nopeus, reaktiokyky ja ottelusilmä. Lappeenrantalainen kasasi vuodessa näyttäviä tyrmäyksiä sisältäneen neljän ottelun voittoputken, mitä seurasi kaksi hajaäänitappiota yli kaksi kiloa ylipainoisia vastustajia vastaan. Tuoreimmassa ottelussaan marraskuussa Walls esitteli yleisölle uuden puolen itsestään viemällä Andrey Hohlovin vaivattoman näköisesti mattoon ja kaivamalla siellä nopean takakuristusvoiton. Omasta mielestään 7 ottelun voittoputkessa oleva Walls kohtaa seuraavaksi Viron ykkösnyrkki Sten Saaremäen CAGE 50 - pääottelussa helmikuun 15. päivä Helsingin Kulttuuritalolla. 


Haasteita ei väistellä

- Saaremäe haastoi minut julkisesti otteluun ja otin tietysti hetkeäkään empimättä haasteen vastaan. Siitä vaan kokeilemaan, Walls tokaisee.

Wallsin mielestä Saaremäen mahdollisuudet voittoon ovat niukat.

- Ottelijana Saaremäe muistuttaa Nate Diazia. Tyyli on samanlainen. Kovakuntoinen ja puskee kolme erää koko ajan eteenpäin. Lyö paljon ja yrittää väsyttää ja pakottaa vastustajansa nyrkkitappeluun. Saaremäen ainoa mahdollisuus voittoon on onnistua painimaan minua vastaan kolme erää ja toivoa, että väsyn, Walls toteaa.

Omat taidot mahdollistavat Wallsin mukaan monta tapaa voittaa.

- Voin ottaa tyrmäysvoiton yläpotkulla, upparilla, vasemmalla kädellä, hyppypolvella tai ihan millä vaan. Ja niinkuin näitte edellisessä matsissa, voin myös kuristaa Saaremäen. Tai voin herkutella täydet kolme erää. Joka tapauksessa Saaremäen voittoputki katkeaa nyt, itsevarma Walls uhkuu.


Rohkea oikotien metsästäjä Virosta

Viron Viljandista kotoisin oleva Saaremäe on vuodessa taistellut itselleen neljän ottelun voittoputken. Kaikki voitot on Suomessa käydyistä otteluista, suomalaisia vastustajia vastaan. Suomalainen yleisö onkin jo tämän johdosta sovitellut Saaremäelle "Finnkiller" lempinimeä, mutta häkin ulkopuolella lempeän oloinen virolainen on kohteliaasti kieltäytynyt kunniasta. Sen sijaan hän esitti julkisen haasteen sarjansa pelätyimmälle tyrmääjälle.

- Walls on erinomainen pystyottelija ja omaa hyvän puolustuspainin. Hänen tyylinsä ja statuksensa kiehtoo minua ja hän on mielenkiintoinen palapeli ratkottavaksi. Siksi haastoin hänet, Saaremäe kertoo.

Saaremäen nöyrä tyyli näkyy myös otteluennustuksessa. 

- Omat vahvuuteni ovat pystyottelemisessa, otteluälyssä ja paineenhallintakyvyssä, sekä siinä, että onnistumme taustatiimini kanssa luomaan täydellisen ottelustrategian mitä kurinalaisesti onnistun noudattamaan. En halua ennustaa matsin lopputulosta, mutta sen sanon, että se tulee olemaan odottamisen arvoinen ja teidän tulee nähdä se!

CAGE 50 ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 15.2.2020 klo 18 alkaen.

KATSO CAGE 50 WALLS VS SAAREMÄE-TRAILERI:

KATSO PÄÄOTTELIJOIDEN EDELLISET OTTELUT:

CAGE 49: Edward Walls vs Andrey Hohlov

CAGE 47: Markus Rytöhonka vs Sten Saaremäe