CAGE 48: Brasilialaistyrmääjä kohtaa virolaisen painikoneen

09.08.2019


Brasilian Leonardo Casotti kohtaa Viron Alar Hutrovin Helsingin Kulttuuritalossa CAGE 48 -illassa 7. syyskuuta. Luvassa on kahden vahvan ja monipuolisen CAGE-veteraanin kohtaaminen.

Läpimurron kynnyksellä

Kajaanissa viimeisen vuoden ajan potkunyrkkeilyä valmentanut Leonardo Casotti on lajin mustavyö ja voittanut kuusi kahdeksasta ammattilaispotkunyrkkeilyottelustaan. Vapaaottelussa viiden ottelun voittoputkessa rynnivä Casotti on valmistautunut tulevaan otteluun Thaimaassa UFC-ottelija Johnny Walkerin salilla.

Viime ottelussaan hän voitti Patrik Kapasen ensimmäisen erän teknisellä tyrmäyksellä.

– Tulos oli nopea ja odotettu. Olen mielestäni kansainvälisen läpimurron kynnyksellä. Tähtäimessäni on otella Bellatorissa ensi vuoden aikana, suunnittelee Casotti.

Tulevaa vastustajaansa Hutrovia 27-vuotias Casotti kuvailee taitavaksi ottelijaksi, mutta ei anna hänelle suuria voiton mahdollisuuksia.

– Tulen olemaan joka osa-alueella parempi, etenkin henkisellä puolella olen kovempi kuin kukaan. Ottelu tulee olemaan nopea ja viihdyttävä. Ehkä käytän jujutsua ja lopetan käsilukolla, pohtii brasilialainen itsevarmasti.


CAGE 47: Patrik Kapanen vs Leonardo Casotti

Sisuuntunut virolainen

29-vuotias Alar Hutrov on ottanut ammattilaisvapaaottelussa viisi voittoa ja hävinnyt kaksi ottelua. Amatöörinä hänelle kertyi 11-5-2 -lista. Hutrov on ottelutyyliltään kovakuntoinen ja painavasti lyövä painija. Vapaaottelun ohella hän on töissä Viron puolustusvoimissa joukkueenjohtajana ja kouluttajana.

Viime ottelussaan hän hävisi Joel Arolaiselle tuomariäänin.

– Olen erittäin motivoitunut näyttämään mihin pystyn, koska tein monia virheitä edellisessä ottelussani. Tulette näkemään miten pystyn painostamaan ja tekemään töitä läpi ottelun, lupaa Hutrov.

Casottia virolainen pitää kovana haasteena ja odottaa malttamattomana hänen kohtaamistaan.

– Olen varma, että ottelu menee mattoon ja myös ratkeaa siellä, pohtii Hutrov lopuksi.


CAGE 47: Joel Arolainen vs Alar Hutrov

CAGE 48 -ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalossa lauantaina 7. syyskuuta alkaen klo 18. Pääotteluissa Edward Walls kohtaa Brasilian BJJ-mustavyö Alexandre Ribeiron ja naisten Eurooppalaisessa kärkikohtaamisessa Suvi Salmimies kohtaa Maguy Berchelin.