CAGE 48: Lampinen saa vastaansa kokeneen ranskalaisen

06.08.2019


Toni Lampinen kohtaa Ranskan Sofiane Benchoran Helsingin Kulttuuritalossa CAGE 48 -illassa 7. syyskuuta. Luvassa on kahden monipuolisen ja lopetushakuisen ottelijan kohtaaminen.

Viidettä voittoa putkeen

MMA Raumaa edustava 28-vuotias Toni Lampinen kuvailee itseään rauhalliseksi, mutta hallitun aggressiiviseksi ottelijaksi. Hänellä on kasassa kuusi voittoa – neljä viimeistä putkeen – ja vain kaksi tappiota. Viime marraskuussa hän kukisti Helsingin Aleksi Savolaisen (6-5) giljotiinikuristuksella ensimmäisessä erässä.

– Itseltä huono matsi, liian vähän aloitteita ja kesti kauan lämmetä. Kaverin sukellus kainaloon ratkaisi ottelun minulle, kommentoi raumalainen vaatimattomasti.

Lampisen ura on kovassa nosteessa neljän voiton putken ansiosta. Kova kisapää, eli ottelutilanteessa korkealla tasolla suoriutumiseen pystyminen, on Lampisen mukaan suurimpia syitä viime aikojen menestykseen. Hän kokee olevansa juuri nyt uransa parhaassa kunnossa ja aikoo jatkaa voittojen tiellä, kun vauhtiin on nyt kerran päästy.

Tulevaa vastustajaansa Benchoraa raumalainen kuvailee aggressiiviseksi pystyottelijaksi.

– Selkeästi tykkää lyödä, koska on otellut myös ilman hanskoja. Kyllä tämäkin ottelu loppuu kesken, arvioi raumalainen.

– Pakotetaan kaveri huitomaan ilmaa ja käydään sillä välin testaamassa leukaa. Katsotaan kuinka kauan se kestää. Jos mattoon mennään, niin ruuvataan vaikka giljotiini siellä kiinni, suunnittelee Lampinen.


CAGE 45: Aleksi Savolainen vs Toni Lampinen


CAGE 45: Savolainen vs Lampinen Highlights & haastattelu

Ei mitään rajaa

33-vuotias Sofiane ”No Limit” Benchora tulee Ranskan Lyonista. Kokeneen miehen ammattilaisvapaaottelulista näyttää kymmentä voittoa ja kymmentä tappiota, mutta kahdeksasta viimeisestä ottelustaan hän on Lampisen tapaan hävinnyt vain kaksi. Hänellä on lisäksi tilillään yksi paljasnyrkkiottelu.

Benchora odottaa innolla suomalaisyleisön edessä ottelemista ja lupaa voittaa kovatasoisen Lampisen ennen täyttä aikaa.


Ceinture LFC - Pancrace -77KG - Sofiane Benchora Vs Wilhelm Ott

CAGE 48 -ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalossa lauantaina 7. syyskuuta alkaen klo 18. Pääotteluissa Edward Walls kohtaa Brasilian BJJ-mustavyö Alexandre Ribeiron ja naisten Eurooppalaisessa kärkikohtaamisessa Suvi Salmimies kohtaa Maguy Berchelin.