CAGE 49: MM-hopeamitalisti Chamia Chabbi kohtaa vahvan ranskattaren CAGE-debyytissä

17.11.2019MM-hopeamitalisti Chamia Chabbi saa vastaansa Ranskan Eva Dourthen Kulttuuritalon CAGE 49 -vapaaottelutapahtumassa lauantaina 30. marraskuuta.

Klikkaa kuvaa ja katso esittelyvideo: Chamia Chabbin CAGE-debyytti

Laskelmoiva tulisielu

Tampereen Ju-Jutsukoulun taekwondo-taustaisen Chamia "Chabbinaattori" Chabbin uran parhaat saavutukset ovat amatöörien MM-hopea ja EM-pronssi. Ammattilaisena Chabbin saldo on yksi voitto ja yksi tappio.

– Kyllästyn yleensä aika nopeasti, mutta vapaaottelu opettaa joka päivä jotain uutta, jonka vuoksi siihen oli helppo jäädä koukkuun, perustelee Chabbi lajivalintaansa.

Ottelijana Chabbi kuvailee itseään samanlaiseksi kuin ihmisenäkin, eli harkitsevaksi ja laskelmoivaksi tulisieluksi. Hän pyrkii aina ottelemaan mahdollisimman järkevästi, mutta ei epäröi painaa kaasua, kun tulee paikka. Tulevaa vastustajaansa, Eva Dourthea, tamperelainen kuvaa kovakuntoiseksi ja fyysiseksi ottelijaksi. Chabbi uskoo voittavansa olemalla kilpasiskoaan ovelampi ja monipuolisempi vapaaottelija.

– Amatöörinä tuli oteltua paljon turnausmuotoisesti. Sitä kautta olen oppinut valmistautumaan siihen, että vastaan voi tulla ihan mitä tahansa ja kaikki ne on voitettava. Uskoisin ottelun ratkeavan siihen kuuluisaan otteluälyyn, se kumpi siirtelee pelinappuloita itselleen edullisemmin, voittaa. Haluaisin sanoa, että vien ennen täyttä aikaa lopetuksella, mutta vastustaja on varmasti hyvin sisukas, eikä tule antamaan milliäkään periksi, pohtii Chabbi.Klikkaa kuvaa ja katso otteluvideo: XFN 15 - Sandra Maskova vs Chamia Chabbi

Vahva ranskatar

Judoa ja rugbya aiemmin harrastanut Eva Dourthe on voittanut neljä ottelua ja hävinnyt kaksi – molemmat niukasti hajaäänin. Viime vuonna hän voitti Belgialaisen European Beatdown -promootion korsisarjan mestaruusvyön.

Dourthe pitää Chabbia kovana haasteena ja uskoo ottelusta tulevan vauhdikkaan ja painivoittoisen.

– Hän on aggressiivinen ottelija ja minun on oltava valmis ottelemaan tarkasti kaikilla osa-alueilla. Voitan kovan ottelun tyrmäyksellä, povaa Dourthe.Klikkaa kuvaa ja katso otteluvideo: European Beatdown 4 - Eva Dourthe vs Mayara Thays

Olli Santalahti loukkaantunut

Turun Olli Santalahti vetäytyy ottelustaan loukkaantumisen vuoksi. Toiseen pääotteluun nousee Porin Jesse Urholin, joka kohtaa Georgian Tamaz Bochorishvilin.

CAGE 49 -ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalossa lauantaina 30.11.2019 alkaen klo 18. Pääottelussa Edward Walls kohtaa Espanjan Zebenzui Ruizin.