CAGE 48: Tyrmäyskone Repo kohtaa voittamattoman lukkopainispesialistin

31.07.2019


Järvenpään Tuukka Repo kohtaa Ranskan voittamattoman Karim Rabein Helsingin Kulttuuritalossa CAGE 48 -illassa 7. syyskuuta. Repo on räjähtävä tyrmääjä ja Rabei on puolestaan ottanut jokaisen voittonsa lukolla tai kuristuksella matossa.

23-vuotias Repo palasi huhtikuussa pitkäksi venyneeltä tauolta ja voitti Italian Orlando D'Ambrosion. Otteluun mentäessä vain yksi Revon voittamista vastustajista oli selvinnyt täydet erät, mutta sitkeä ja vahva italialaispainija sinnitteli myös viimeiseen kongin kilahdukseen saakka. Miehen ottelulista näyttää nyt lukemia kuusi voittoa ja yksi tappio.

– Matsi meni loppujen lopuksi hyvin. Itselle jäi hitsaamaan ajatukset siitä, että enemmän olisi voinut tehdä, eikä varsinkaan matossa olisi tarvinnut passailla niin paljoa. Jotkut ristiinlyöntitilanteet olisi voinut ottaa puhtaammin ja muutenkin tuli yritettyä liikaa takaraivoon asti lyömistä – arvosana 3.1/5.

Järvenpääläinen kertoo, että harjoittelussa on panostettu ottelutaidon parantamiseen, pidempiin iskusarjoihin ja tilanteisiin.

- Jos tulisi vähemmän yksittäisiä lyntejä ja pääsisi hanakammin jälkitilanteisiin lyömään ilmasia osumia, kun kaveri luulee, että tilanne on jo ohi, pohtii Repo.

Repo kertoo nähneensä yhden Rabein aiemmista otteluista. Hän pitää tulevaa vastustajaansa mattokundina, jolla on ihan hyvä pystyotteluasento, eikä vaikuta kovin huolestuneelta.

– Turha täs on mitää kertoo, aijon vaan tota äijää leipoo, veistelee Repo lopuksi.


CAGE 41: Tuukka Repo vs Klaudio Vecani

Voittamaton lukkopainispesialisti Ranskasta

33-vuotias Karim Rabei aloitti ammattilaisena jo kuusi vuotta sitten ja on otellut harvakseltaan, mutta vakuuttavasti. Jokainen ranskalaisen vastustajista on joutunut luovuttamaan ja vain yksi ottelu on kestänyt ensimmäistä erää pidemmälle.

Repo on ennakkoon Rabein uran kovatasoisin vastus, mutta hän uskoo vahvasti, että lopetusvoittojen putki ei tule katkeamaan. Voitto tulee irtoamaan jollain luovutusotteella matossa. Repo on hänen mielestään erittäin hyvä nuori pystyottelija, jonka kanssa pitää olla tarkkana. Painissa Rabein uskoo kuitenkin olevansa niin paljon parempi, että suomalainen joutuu luovuttamaan.


EBD6: Karim Rabei vs Jonathan Tokoudagba

CAGE 48 -ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalossa lauantaina 7. syyskuuta alkaen klo 18. Pääotteluissa Edward Walls kohtaa Brasilian BJJ-mustavyö Alexandre Ribeiron ja naisten Eurooppalaisessa kärkikohtaamisessa Suvi Salmimies kohtaa Maguy Berchelin.