CAGE 49 Otteluviikko!

26.11.2019


CAGE 49 OTTELUVIIKKO!

Kotimaisen vapaaotteluvuoden kruunaavaa CAGE 49 -vapaaottelutapahtuma otellaan lauantaina 30. marraskuuta Helsingin Kulttuuritalolla klo 18 alkaen.

Tyrmäävä taituri vs Sambo-mestari

Norsunluurannikon sisällissodan kauhuja Suomeen lapsena paennut 25-vuotias lappeenrantalainen Edward "Bad Teddiebear" Walls kohtaa pääottelussa Ukrainan 21-vuotiaan Andrey Hohlovin

Walls on poikkeuksellisen lahjakas pystyottelija kenen nopeus, reaktiokyky ja ottelusilmä ovat tuottaneet toinen toistaan näyttävämpiä tyrmäyksiä. Vastaan asettuva Hohlov viihtyy ristiinlyöntilanteissa kuin matossakin. Pitkän ottelukokemuksen omaava Hohlov on RFP-organisaation tuore mestari ja myös moninkertainen Ukrainan nuorten mestari combat sambossa. Hohlov tulee otteluun lyhyellä varoitusajalla Wallsin alkuperäisen vastustajan, Zebenzui Ruizin loukkaantumisen vuoksi.

Uudestisyntynyt Walls

Huippulahjakkaalla Wallsilla on takanaan kaksi ottelua missä vastustaja on jäänyt reilusti yli 2 kiloa ylipainoiseksi, mutta lappeenrantalainen on ottanut silti ottelun vastaan, tuloksena molemmista hajaäänitappio. Tuloksista turhautunut Walls kertoo muuttaneensa tämän johdosta ajattelutapaansa. 

- Olen nyt käynyt läpi saman pohdinnan kuin UFC-ottelija Jorge Masvidal: Miksi niitä hajaäänitappioita tulee? Mitä pitää tehdä, että voittaisi tiukan ottelun tuomareiden korteissa? Johtopäätös on sama kuin Masvidalilla, eli täytyy alkaa tyrmäämään vastustajat, niin arvostelukortteja ei tarvita.

Vastustajan vaihtuminen ei Wallsia huoleta.

- Tyylillisesti uusi vastustaja on tosi erilainen, mutta ei tämä ole ensimmäinen kerta kun näin käy. Se mistä  seuraava tyrmättävä tulee on minulle samantekevää. Toivon vaan kovia vastustajia ja kaikki ne on voitettava jos mielii huipulle, toteaa Walls rauhallisesti.

Klikkaa kuvaa ja katso: CAGE 48 Päääottelu Edward Walls vs Alexandre Ribeiro

Kokenut Combat Sambo-mestari

Ukrainan Rivnestä kotoisin oleva 21-vuotias kovakuntoinen Andrey Hohlov omaa vauhdikkaan ja lopetushakuisen ottelutyylin. Pystyssä Hohlov iskee terävästi ja hakeutuu mielellään ristiinlyöntikilpailuihin, mutta omaa myös vahvan pystypainin minkä turvin vie ottelun usein myös mattoon. Matossa Hohlov on voittanut useita otteluita lyönneillä ja luovutusotteilla. Edellisessä, 5-eräiseksi kaavaillussa ottelussaan Hohlov voitti RFP-organisaation höyhensarjan mestaruuden ensimmäisen erän kuristuksella.

– Walls on erittäin vahva ottelija ja kova haaste kenelle vaan. Uskon taitoihini ja olen iloinen tilaisuudesta päästä ottelemaan näin korkealla tasolla - paras mies voittakoon, Hohlov toteaa.

Klikkaa kuvaa ja katso RFP Mestaruusottelu kohdasta 2:45:
Andrey Hohlov vs Narek Bahtavoryan


Juho Valamaan ottelu peruuntuu

Juho Valamaan vastustajaksi kiinnitetty Nemanja Milosevic on loukkaantumisen vuoksi joutunut vetäytymään ottelusta - koko ottelu peruuntuu.

Moninkertainen Euroopan mestari vs Georgian mestari

Toisessa pääottelussa moninkertainen brasilialaisen ju-jutsun ja lukkopainin mestari, ammattilaisvapaaottelijana voittamaton Jesse Urholin hakee viidettä perättäistä lopetusvoittooan Georgian vapaaottelumestari Tamaz Bochorishvilin kustannuksella. Georgialainen on voittanut 7 edellistä otteluaan ensimmäisessä erässä.

Lue kattava kuvaus Urholinin ja Bochosrishvilin kohtaamisesta tästä tai klikkaamalla yllä olevaa kuvaa otteluparista.

Aggressiivinen metsästäjä vs ammattisoturi

Suomalais-kolumbialainen Markus Rytöhonka metsästää vastustajiaan painavilla moukareillaan niin pystyssä kuin matossakin ja lyö lujaa vaikka alta. Helsinkiläisen vauhdikasta ja arvaamatonta prässiä tulee murtamaan Viron kovakuntoinen Alar Hutrov. Lyöntivoiman ja painitaitojen lisäksi Afganistanissa rauhaa turvanneen Hutrovin vahvuuksiin kuuluu henkinen kovuus ja periksiantamattomuus.

Lue kattava kuvaus Rytöhongan ja Hutrovin kohtaamisesta tästä tai klikkaamalla yllä olevaa kuvaa otteluparista.

Voittamaton BJJ-mustavyö vs Pietarin katujen kasvatti

Keravan BJJ-mustavyö Henri Lintula on pakottanut kaikki aiemmat vastustajansa luovuttamaan kuristuksilla tai lyönneillä matossa. Nyt vastaan asettuu lukuisia tyrmäyksiä niittänyt Venäjän Vladimir Osipov, joka on kertomansa mukaan joutunut pienestä saakka pärjäämään voimakeinoin Pietarin kovilla kaduilla.

Lue kattava kuvaus Lintulan ja Osipovin kohtaamisesta tästä tai klikkaamalla yllä olevaa kuvaa otteluparista.

Kuristusspesialisti vs voittamaton tadzikistanilainen

Väkivahva helsinkiläinen kuristusten erikoismies Tuomas Grönvall saa vastaansa voimapainija Shakhboz Mirzoevin. Villisti hyökkäävä pietarilaistunut Mirzoev otteli viimeksi Loimaalla kukistaen Karri Itkosen täyden ajan jälkeen. Grönvall uskoo kuitenkin löytävänsä takaisin voittojen tielle kuristamalla itänaapurin ennen täyttä aikaa.

Lue kattava kuvaus Grönvallin ja Mirzoevin kohtaamisesta tästä tai klikkaamalla yllä olevaa kuvaa otteluparista.

Kouvolan painijyrä vs Georgian mestari

Vahva ja kovakuntoinen Kouvolan painijyrä Marko Tani kohtaa Georgian vapaaottelumestari Archi Taziashvilin. Molemmat ovat vahvoja painijoita joilla on tapana hakea ottelut mattoon. Taziashvili on kotonaan myös villeissä iskujenvaihdoissa ja Tanin ju-jutsutaidot matossa ovat vaaralliset.
Lue kattava kuvaus Tanin ja Taziashvilin kohtaamisesta tästä tai klikkaamalla yllä olevaa kuvaa otteluparista.

MM-hopeamitalisti vs European Beatdown-mestari

MM-hopeamitalisti Chamia Chabbi voitti myös EM-pronssia ja SM-kultaa amatööriurallaan ennen ammattilaiseksi siirtymistä. CAGE-debyytissään lujatahtoinen Tampereen pystyspesialisti "Chabbinaattori" saa vastaansa Ranskan väkivahvan judotaustaisen Eva Dourthen, kenen meriitteihin kuuluu mm. European Beatdown-promootion mestaruus.

Lue kattava kuvaus Chabbin ja Dourthen kohtaamisesta tästä tai klikkaamalla yllä olevaa kuvaa otteluparista.