CAGE 48: Pohjoismaiden ranking-ykkönen kohtaa pitkän linjan veteraanin

20.08.2019Pohjois-Euroopan ranking-ykkönen, Mikael "Hulk" Silander kohtaa erittäin kokeneen brasilialaisen Carlos Eduardo De Azevedon Helsingin Kulttuuritalossa CAGE 48 -ammattilaisvapaaottelutapahtumassa 7. syyskuuta.

Loppu pitkäksi venyneelle ottelutauolle

Painoluokkansa Eurooppalaiseen kärkeen jo vuosia kuulunut Espoon Sports Academy No.1 edustava Silander otteli viimeksi marraskuussa venäläisen M-1 Global -jättiorganisaation kärpässarjan titteliottelussa. Vauhdikas ottelu päättyi niukkaan tuomariäänitappioon ja sen jälkeen ottelut ovat peruuntuneet moninaisista syistä. Aktiivisesta ottelutahdista pitävä Silander nouseekin nyt poikkeusluvalla kotihäkkiin CAGE 48:ssa.

– Tein kesällä uuden sopimuksen M-1 Globalin kanssa, mutta seuraava ottelu on Cage:ssa. Kaikki fokus on nyt siinä ja mietitään tulevia juttuja matsin jälkeen. Tulevaisuutta ollaan tietenkin suunniteltu moneenkin suuntaan, mutta sen aika ei ole vielä, kertoo Silander viime aikojen tapahtumista.

Tulevan vastustajan metkuihin Silander on valmentajineen jo valmistautunut.

– Kokenut Brasialainen, niin kuin tilastoista näkee. Ottelee kovalla tahdilla ja todennäköisesti antaa kaikkensa ensimmäisen ja toisen erän aikana. Monipuolinen matossa ja pystyssä, analysoi espoolainen.

Ottelutaktiikka ja voiton avaimetkin ovat jo selvillä.

Kova paine pystyssä ja Azevedo joutuu ongelmiin. Lopetus tulee joko matossa tai pystyssä viimeistään toisessa erässä, ennustaa Silander, jolla on ammattilaisena kasassa kahdeksantoista voittoa ja seitsemän tappiota.


CAGE 39: Mikael Silander vs Eduardo Felipe

Brasilialainen Espanjan lämmöstä

Brasilian Carlos Eduardo De Azevedo asuu Espanjan Benaventessa ja edustaa Peposo Fight Team:ia. De Azevedon listalla on kahdeksantoista voittoa, kaksikymmentä tappiota ja kaksi ratkaisematonta. Mies on voittanut neljä viimeisestä kahdeksasta ottelustaan.

Silanderia Azevedo pitää hyvänä ottelijana, mutta uskoo oman osaamisensa olevan parempaa kuin suomalaisella.

– Ottelu voi päättyä vain yhdella tavalla, minun käteni nousee pystyyn sen loputtua, sanoo De Azevedo.


100%FIGHT 36 Highlight: De Azevedo vs Aida

CAGE 48 -ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalossa lauantaina 7. syyskuuta alkaen klo 18. Pääotteluissa Edward Walls kohtaa Brasilian BJJ-mustavyö Alexandre Ribeiron ja naisten Eurooppalaisessa kärkikohtaamisessa Suvi Salmimies kohtaa Maguy Berchelin.