CAGE 48 Kotiottelijat ovat tässä!

16.07.2019CAGE 48 Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 7.9.2019

Tässä ovat kotiottelijat - 

Edward Walls ja Suvi Salmimies pääotteluihin

Lauantaina 7.9 Helsingin Kulttuuritalolla oteltavan CAGE 48 -ammattilaisvapaaottelutapahtuman pääotteluissa nähdään kansainvälisen läpimurron kynnyksellä oleva Lappeenrannan Edward "Bad Teddie Bear" Walls ja painoluokkansa Eurooppalaista kärkeä edustava Kouvolan Suvi "Rockchick" Salmimies.

Näyttävistä tyrmäyksistä ja poikkeuksellisen taiturimaisesta pystyottelemisesta tunnettu Walls nousee urallaan toista kertaa CAGE-pääotteluun. Suomen kokeneimmalle naisvapaaottelija Salmimiehelle kyseessä on uran ensimmäinen CAGE-pääottelu. 

Tapahtuman ottelukortti on valmis ja kaikki kotiottelijat ovat listattuna tämän viestin lopussa. Julkistamme jatkossa kotiottelijoiden vastustajia ottelupareittain.

 

Tyrmäävä taituri

24-vuotias lappeenrantalainen Edward "Bad Teddiebear" Walls nousee toistamiseen CAGE-pääotteluun lauantaina 7.9 Helsingin Kulttuuritalolla. Norsunluurannikon sisällisodan kauhuja Suomeen lapsena paenneen Wallsin ammattilaisottelusaldo on nyt 9 voittoa ja 3 tappiota. Urheilu-uran ohella kansainvälisen liiketalouden opintojaan Lappeenrannan AMK:ssa viimeistelevä Walls on poikkeuksellisen lahjakas pystyottelija kenen vahvuuksiin lukeutuvat räjähtävä nopeus, reaktiokyky ja ottelusilmä. Edellisessä ottelussa Wallsin voittoputki katkesi hajaäänitappioon Brasilian Denis Silvaa vastaan CAGE 46-tapahtumassa helmikuussa.

Kansainvälisen läpimurron kynnyksellä

- Wallsin poikkeukselliset urheilulliset taidot ja lahjakkuus on havaittu kansainvälisesti, mikä tuskin yllättää ketään. Mikäli Walls jatkaa kurinalaisen ja määrätietoisen harjoittelun tiellä on vain ajan kysymys milloin kansainvälinen läpimurto lopulta tapahtuu, arvioi Cagen toimitusjohtaja One Silvera.

Highlight & After Fight-haastattelu: CAGE 46 16.2.2019 Edward Walls vs Denis Silva.

 CAGE 46 ottelu 16.2.2019: Edward Walls vs Denis Silva.Euroopan kärjen kohdannut soturi

Painoluokkansa Euroopan kärkikastiin kuuluva Suvi Salmimies tähdittää CAGE 48 -tapahtuman toista pääottelua. Salmimiehelle ottelu tulee olemaan jo uran kahdeksastoista ja ottelulistalta löytyy monia nykyisin UFC:ssä ottelevia nimiä. 33-vuotias nykyisin Porilaistunut Salmimies katsookin elävänsä uransa kannalta ratkaisevia hetkiä; UFC:hen pitäisi päästä nyt tai ei koskaan. UFC:n The Ultimate Fighter-karsinnatkin läpäissyt Salmimimies oli kolmen lopetusvoiton putkessa kunnes joutui taipumaan Karoline Martinsin giljotiini-kuristukseen CAGE 46-tapahtumassa helmikuussa.

Nyt tai ei koskaan

- Jo vuosia erittäin aktiivista ottelutahtia ylläpitäneeltä Salmimieheltä alkavat riittävästi kokemusta ja haastetta tarjoavat vastustajat Euroopasta loppumaan. Viimeaikaiset lopetusvoitot ovat osoitus taidollisesti kehityksestä ja kypsymisestä ottelijana. Ottelijana Salmimies omaa eväät UFC:hen, mutta riittääkö aika ja motivaatio jos sopimusta ei pian synny? Hyvä suoritus kovaa vastustajaa vastaan CAGE-pääottelussa auttaa varmasti tavoitteeseen pääsyssä, analysoi toimitusjohtaja Silvera.

 

CAGE 46 ottelu: Suvi Salmimies vs Karoline Martins.

CAGE 48 ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 7.9.2019 klo 18 alkaen.