CAGE 46: Mäntykiven ja Salmimiehen vastustajat vaihtuvat

09.02.2019


CAGE 46: Mäntykiven ja Salmimiehen vastustajat vaihtuvat

Aleksi Mäntykivi vs Guilherme Cadena

Mäntykiven alkuperäinen vastustaja Sergei Andreev (11-7) on loukkaantunut ja hänen paikkansa ottaa Brasilian Guilherme ”Warrior” Cadena. Espanjan Salamancassa asuva Cadena on 27-vuotias ja edustaa Golden Teamia. BJJ-taustainen Cadena on matto-ottelussa erittäin vaarallinen ja on lopettanut 21:stä voitostaan peräti 18 erilaisilla lukoilla ja kuristuksilla.

Mäntykiveä vastustajan vaihdos ei huoleta.

– En ole kauheasti perehtynyt tähän uuteen vastustajaan. Yhdestä matsista katsoin pätkän ja siitä oikeastaan selvisi kaikki mitä tarviysee tietää. Olen fyysisempi ja parempi joka osa-alueella, joten tämä ei täyttä aikaa tule kestämään, kuittaa helsinkiläinen tylysti.

Suvi Salmimies vs Karoline Martins

Ranskan Maguy Berchel (10-3) vetäytyy ottelusta Suvi Salmimiestä vastaan ja hänet korvaa Brasilian Karoline Martins Moreira. Espanjan Madridissa asuva Moreira täyttää ottelupäivänä 22 vuotta. Ennen vapaaottelun aloittamista hän kilpaili brasilialaisessa jujutsussa ja thainyrkkeilyssä. Viimeksi mainitussa ottelulista näyttää vakuuttavia 16-1 -lukemia.

– Suvi on vahva vastustaja, mutta minä tulen voittamaan hänet joko tyrmäyksellä tai kuristuksella, Karoline lupaa.

Salmimies on ehtinyt jo tutustumaan uuden vastustajansa vahvuuksiin ja heikkouksiin.

– Hän on ihan fyysisen näköinen ja tyyliltään pystyottelija – varmaan parempi potkimaan kuin minä. Karolinen ehdoton vahvuus on nyt se, että en tiedä hänestä kovinkaan paljon. Omat vahvuudet ovat varmasti pitkässä valmistautumisessa. Mun käsi nousee, keskeytyksen jälkeen, analysoi Salmimies.

CAGE 46 -ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalossa lauantaina 16.2.2019 alkaen klo 18. 
Pääottelussa Edward Walls kohtaa Brasilian BJJ-mustavyö Denis Silvan.