CAGE 51 siirtyy - uusi päivämäärä 12.9.2020

13.03.2020

 CAGE 51- TAPAHTUMA SIIRTYY SYYSKUULLE

Hallituksen ja Aluehallintaviraston Corona-virukseen liittyvän yleisötapahtumat kieltävän linjauksen vuoksi joudumme siirtämään alunperin lauantaina 25.4.2020 järjestettäväksi suunnitellun CAGE 51-tapahtuman. Tapahtuma tullaan järjestämään 12.9.2020, samassa paikassa, Helsingin Kulttuuritalolla. Ainoa asia mikä tapahtumaan liittyen muuttuu, on päivämäärä. Ottelukortille voi tulla muutoksia, niin kuin aina, mutta pääasiassa ottelukortti pyritään pitämään alkuperäisen mukaisena, mikäli kiinnitetyt ottelijat eivät ole esimerkiksi harjoittelussa syntyneiden loukkaantumisen johdosta estyneitä ottelemaan syyskuussa.

KATSOMOLIPUT

Jo ostetut CAGE 51-katsomoliput kelpaavat päivämäärän muutoksesta huolimatta. Lippuja ei siis tarvitse vaihtaa, vaan jo hankitut CAGE 51-liput voi käyttää 12.9 Kulttuuritalolla. Niitä lipun hankkineita ketkä haluavat palauttaa jo hankkimansa liput, pyydämme olemaan yhteydessä 27.3 mennessä (2 viikon aikana tästä julkaisusta) suoraan Ticketmasteriin rahojen palauttamisen järjestämiseksi.

Ticketmasterin yhteystiedot: https://help.ticketmaster.fi/hc/fi 

VIP-LIPUT

VIP-liput hankkineiden kanssa toimimme samoin kuin katsomolipun hankkineiden kanssa: Jo hankittuja lippuja ei tarvitse vaihtaa, ne käyvät myös 12.9. Niitä VIP-liput hankkineita ketkä haluavat palauttaa VIP-liput, pyydämme ottamaan yhteyttä rahojen palauttamisen järjestämiseksi sähköpostitse 27.3 mennessä osoitteella: cage (at) mmafinland.fi

TOIVOMME KAIKILTA VASTUULLISUUTTA JA VIRANOMAISOHJEISTUSTEN NOUDATTAMISTA EPIDEMIAN KUKISTAMISEKSI JA RISKIRYHMIIN KUULUVIEN KANSSAIHMISTEN SUOJELEMISEKSI.