CAGE 50 - Toisessa pääottelussa BJJ-Euroopanmestari vs ONE-Veteraani

30.01.2020CAGE 50 TOISESSA PÄÄOTTELUSSA 15.2.2020:

BJJ-EUROOPANMESTARI VS ONE-CHAMPIONSHIP VETERAANI

CAGE "täyttää pyöreitä" lauantaina 15.2.2020 kun 50:s CAGE-Ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalossa.  

CAGE 50- tapahtuman ottelijakattaus pitää sisällään kansainvälisen läpimurron kynnyksellä olevia kotimaan kirkkaimpia toivoja, nuoria lahjakkaita tulevaisuuden lupauksia ja jo kansainvälisiin kehiin tiensä taistelleita pioneereja. Tämän historiallisen Pohjois-Eurooppalaisen vapaaottelun huipputapahtuman ottelukortti on kokonaisuudessaan tämän viestin lopussa. Alempana esittely toisesta pääottelusta.

Toisessa pääottelussa Euroopan parhaat matto-ottelutaidot omaava voittamaton porilainen Jesse " The Avenger" Urholin saa uransa kovimman haasteen kohdatessaan yhdysvaltalaisen ONE Championship-veteraani Dante Schiron.

Moninkertainen brasilialaisen jujutsun Euroopan mestari, 30-vuotias Jesse Urholin on voittanut vapaaottelu-uransa viisi ensimmäistä ottelua, kaikki ennen täyttä aikaa. Virtuoosimaisen painisosaamisen lisäksi Urholin on esitellyt kamppailuissaan myös ennakkoluulotonta iskemistä. Marraskuun CAGE 49:ssä Georgian Tamaz Bochorishvili jäi välittömästi porilaismankelin alle ja kamppailu oli ohi minuutissa kovien mattolyöntien jälkeen.

Nyt Urholinin mielessä on tuleva vastus kaukaa lännestä.

Kirkkaisiin valoihin

– Pitkäkätinen ja -jalkainen, painitaustainen, hyvä giljotiini ja hyvä kunto, analysoi Urholin tulevaa vastustajaansa Dante Schiroa.

Porilainen pitää yhdysvaltalaista tähänastisen uransa ehdottomasti kovimpana vastustajana.

– Vaikka se on painija, niin kyllä mä sitä mattoon koitan viedä. Ottelu ratkeaa todennäköisesti siihen, kumpi pääsee matossa sellaiseen paikkaan mihin haluaa.

Urholin uskoo olevansa matto-ottelussa monipuolisempi ja taitavampi. Sen pitäisi riittää pitämään voittoputki ehjänä.

– Jos ja kun voitto tästä tulee, se saattaa avata ovia ulkomaille, povaa isoihin häkkeihin ja kirkkaisiin valoihin tähtäävä Urholin.

Lopetushakuinen amerikkalaispainija

26-vuotias Dante Schiro on kotoisin Wisconsinista ja edustaa Chosen Few Gym -vapaaottelusalia. Hän on voittanut kuusi ammattilaisottelua ja hävinnyt vain yhden, senkin niukasti hajaäänin viikon varoitusajalla sovitussa ONE Championship-debyytissään.

Schiro pitää Urholinia kovana vastustajana, mutta sanoo voittavansa ottelun keskeytyksellä.

– Tyrmään joko pystyssä tai matossa, nauttikaa, toteaa Schiro.


CAGE 50 ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 15.2.2020 klo 18 alkaen.

Pääottelussa Edward Walls kohtaa Sten Saaremäen.

KATSO CAGE 50-TRAILERI:

KATSO PÄÄOTTELIJOIDEN EDELLISET OTTELUT:

CAGE 49: Jesse Urholin vs Tamaz Bochorishvili

ONE Championship: Agilan Thani vs Dante Schiro