CAGE 46: Voittamaton Urholin hakee kolmatta keskeytysvoittoaan

30.01.2019


CAGE 46: Voittamaton Urholin hakee kolmatta keskeytysvoittoaan

Porin Jesse Urholin kohtaa Tšekin Vojtech Garban CAGE 46 -illassa lauantaina 16. helmikuuta.

Kolmas voitto kiikarissa

Moninkertainen brasilialaisen ju-jutsun ja lukkopainin Euroopan mestari 29-vuotias Jesse Urholin on voittanut vapaaottelu-uransa kaksi ensimmäistä ottelua teknisellä tyrmäyksellä. Virtuoosimaisen painisosaamisen lisäksi Urholin on esitellyt myös ennakkoluulottomuutta reippaan pystyottelemisen saralla.

Edellisessä ottelussa Ukrainan Denis Vygovsky (7-6) joutui taipumaan jo ensimmäisessä erässä, kun Urholin pääsi lyömään painavasti matossa.


CAGE 45: Jesse Urholin vs Denis Vygovsky.

– Matsi meni ihan hyvin, mutta turhan paljon intoa ja häsläämistä vielä oli. Oli se ainakin helpompaa mennä ottelemaan kun debyytti oli pois alta. Varmasti on aina viisaampi joka matsin jälkeen, summaa Urholin.

Ottelun jälkeen Porissa on vietetty normaalia arkea ja katse suunnattu seuraavaan koitokseen. Vastustajan heikkoudet ja vahvuudet on selvitetty tarkasti.

– Kaverilla on varmaan paremmat potkut ja ulottuvuus, kuin minulla, mutta matossa uskoisin olevani edellä, Urholin paljastaa.

CAGE 45: Edelleen tyrmäävä ja voittamaton Jesse Urholin!

Vihaisia potkuja

Vojtech Garba on voittanut neljä ottelua ja hävinnyt kaksi, kolme voitoista on tullut tyrmäyksellä. Vuosi sitten 22-vuotias Garba voitti Mikko Ahmalan CAGE 42:ssa teknisellä tyrmäyksellä, kun terävät alapotkut veivät suomalaiselta kirjaimellisesti jalat alta.

Rautaista kuntoa parhaana aseenaan pitävä Garba pitää Urholinia tähänastisen uransa kovimpana vastustajana, mutta uskoo vakaasti ottavansa voiton kovan taistelun jälkeen.

Kahden CAGE-debytantin avausottelut siirtyvät valitettavasti tulevaisuuteen, koska Aleksi Lukkarinen ja Joel Arolainen joutuvat jäämään sivuun loukkaantumisten takia. Sen sijaan 16. helmikuuta häkissä nähdään aina vauhdikkaista otteistaan tunnettu Helsingin Aleksi Savolainen ja Turun salaisena aseena pidetty, Tom Niinimäen valmennettava Ville Mankinen. Molemmille on kiinnitetty vastustajat – otteluparit julkaistaan pian.


CAGE 42 Mikko Ahmala vs Vojtech Garba

CAGE 46 -ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalossa lauantaina 16.2.2019 alkaen klo 18. 
Pääottelussa Edward Walls kohtaa Brasilian BJJ-mustavyö Denis Silvan.