CAGE 46: Aleksi Toivonen solminut huippusopimuksen ulkomaille - pääotteluihin Walls ja Mäntykivi

18.01.2019CAGE 46 Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 16.2.2019

Aleksi Toivonen solminut huippusopimuksen ulkomaille - 

Edward Walls ja Aleksi Mäntykivi pääotteluihin


Lahden huippulupaus Aleksi "Giant" Toivonen on solminut huippusopimuksen ulkomaille eikä enää ottele jatkossa Suomessa. Toivosen tilalle lauantaina 16.2 Helsingin Kulttuuritalolla oteltavan CAGE 46 tapahtuman pääotteluun nousee neljän ottelun voittoputkessa oleva Lappeenrannan Edward Walls. Tapahtuman toisessa pääottelussa nähdään viime vuodet ulkomailla otellut Aleksi Mäntykivi. Tapahtuman ottelukortti on valmis ja kaikki kotiottelijat on listattuna tämän jutun lopussa. Julkistamme lähipäivinä kotiottelijoiden vastustajia ottelupareittain.

Aleksi Toivonen huippusopimuksen myötä ulkomaille

Vuodesta 2016 CAGE-yleisöä vakuuttavilla otteillaan viihdyttänyt lahtelainen superlupaus Aleksi Toivonen on saavuttanut urallaan merkittävän edistysaskeleen minkä johdosta häntä ei enää tulla näkemään ottelemassa kotimaassa. Toivosen ja CAGE:n yhteistyön tavoite oli nostaa Toivonen maailman huipulle vuoteen 2020 mennessä solmimalla sopimus kansainvälisen huippuorganisaation kanssa. Nyt tavoite on saavutettu aikataulusta etuajassa, mutta sopimusta ei vielä tässä vaiheessa voida julkistaa. CAGE 46 pääotteluun nousee toinen nuori huippulupaus Edward Walls.

- Toivonen on koko kolmevuotisen yhteistyömme ajan huokunut päämäärätietoista omistautuneisuutta ja riivatunkaltaista kehittymisen halua. Hän on osoittanut tinkimätöntä asennetta ja sitoutumista kovaan työn tekoon harjoittelun lisäksi kaikilla muillakin kansainväliseen huippumenestykseen vaadittavilla osa-alueilla, kuten markkinoinnissa. On ollut ilo ja kunnia olla mukana rakentamassa Toivosen tarinaa ja onnittelemme Toivosta koko organisaation nimissä. Tämä tarina on vasta alullaan ja viimeistään nyt on korkea aika painaa Toivosen nimi muistiin, toteaa CAGE-organisaation toimitusjohtaja One Silvera.

- Cage tarjosi minulle uskomattoman tilaisuuden edistää uraani ja esitellä itseni kunnolla suomalaiselle vapaaottelukansalle. Olen kiitollinen tästä mahdollisuudesta Onelle ja koko Cagen väelle.
Vaikka tämä on vasta ensimmäinen askel urani seuraavassa vaiheessa, pääsen nyt toden teolla jahtaamaan kultaa ja viemään Suomea maailmankartalle, summaa Toivonen.

Edward Walls ja Aleksi Mäntykivi pääotteluihin

Norsunluurannikon sisällisodan kauhuja Suomeen lapsena paennut lappeenrantalainen Edward Walls on vapaaottelu-urallaan kovassa nosteessa. Neljän ottelun voittoputkessa oleva Walls nousee nyt ensimmäistä kertaa CAGE-pääotteluun. Ennen Suomeen saapumistaan 8-vuotias Walls pakotettiin teloitusriviin sisällissodan repimässä maassa. Näyttävillä tyrmäysvoitoilla nopeasti kansainvälistä huomiota ansainneen Wallsin rankan elämäntarinan voit lukea täältä.

- Olen tullut vapaaottelun maailmaan kisatakseni huipulla, enkä kaihda haasteita. Pääottelu on kova näytön paikka, mutta pääottelu tai ei, on seuraava matsi aina uran tärkein matsi. Sillä tavalla lähestyn jokaista matsia. Keskityn aina hyvään suoritukseen. Yleisö tietää kyllä jo, että minun otteluiden aikana ei kannata räpytellä silmiä, Walls toteaa.

Highlight: CAGE 45 24.11.2018 Edward Walls vs Paata Robakidze.Viime vuodet Venäläisen jättiorganisaatio M1:n ja arvostetun Brittiläisen Cage Warriors-organisaation riveissä otellut lappeenrantalainen Aleksi Mäntykivi tähdittää CAGE 46 tapahtuman toista pääottelua poikkeusluvalla M1-organisaatiolta. Erittäin lopetushakuisena ottelijana tunnetun Mäntykiven meriitteihin kuuluu mm. ensimmäisen erän tyrmäysvoitto hallitsevasta Cage Warriors-mestari Soren Bakista.

- Koen olevani urallani askeleen tai parin päässä kirkkaimmista valoista ja motivaatiota sekä aikaa on reilusti. CAGE organisaationa on aivan Euroopan kärkeä ja moni on ponnistanut sieltä UFC:n riveihin, joten tämä on erinomainen paikka esittää omaa osaamista ja vieläpä kotiyleisön edessä. Nyt on ehkä viimeinen tilaisuus nähdä minun ottelevan Suomessa. Tulee kova ilta, Mäntykivi arvioi.


Aleksi Mäntykivi vs. Bashir Gagiev (M1 86) 24.11.2017.CAGE 46 ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 16.2.2019 klo 18 alkaen.