CAGE 45: Vauhdikkaan suomalaiskaksikon kohtaaminen

18.10.2018Imatran Aleksi Savolainen saa vastaansa Rauman Toni Lampisen suomalaisottelijoiden kohtaamisessa Kulttuuritalossa 24.11. Ottelupari on ennakkoon hyvin tasaväkinen. Kumpikaan miehistä ei ole urallaan pientä rymistelyä kaihtanut, joten odotettavissa on vauhdikas kamppailu kahden monipuolisen ja yleisöystävällisen vapaaottelijan välillä.CAGE 38: Aleksi Savolainen vs Patrik Kapanen.

Tyrmäys tulossa

Helsingin Hardknocksia edustava MMA Imatran kasvatti Aleksi Savolainen on voittanut urallaan kuusi ottelua, hävinnyt kolme ja otellut yhden ratkaisemattoman. Savolainen suosii reipasta pystyottelua ja luottaa siihen, että omat nyrkit osuvat maaliinsa vastustajan nyrkkejä nopeammin. Vastapäiseen kulmaan asteleva Toni Lampinen on analysoitu tarkasti helsinkiläisen leirissä ottelun alla.

– Lampinen vaikuttaa rohkealta ja huolettomalta ottelijalta. Näkee, että mies tykkää matsata, eikä leukaakaan ole lasista tehty. Vaatii varmasti jonkin verran voimaa, että raumalainen alkaa taipumaan.

Savolaisella on selkeä käsitys siitä kumpi miehistä on ennakkosuosikki ja kuka ottelun tulee hoitamaan.

– Lampinen on saanut muutaman hyvän voiton sillä välin, kun minua ei ole häkissä paljoa näkynyt, joten ennakkosuosikin kertoimet ovat Lampisella. Voitan kuitenkin tyrmäyksellä, analysoi itsevarma Savolainen.

CAGE 44 Patrik Kapanen vs Toni Lampinen.

Rauhallisen aggressiivisesti

MMA Raumaa edustava 28-vuotias Toni Lampinen kuvailee itseään rauhalliseksi, mutta hallitun aggressiiviseksi ottelijaksi. Hänellä on kasassa viisi voittoa kolme viimeistä putkeen ja kaksi tappiota. Edellisessä ottelussaan hän kukisti Helsingin Patrik Kapasen (4-3) kaikin tuomariäänin.

Matsi meni mukavasti ensimmäisen erän loppua lukuunottamatta. Silloin tuli imuroitua muutama turha koppi. Hyvin jaksoin painaa, vaikka 3 erää mentiinkin. Ensi kerralla aion olla vähän aktiivisempi, kun vastustaja antaa tilaa, kertoo Lampinen.

Savolaisen kohtaamisesta raumalainen ei ole ottanut paineita.

En juurikaan ole ottanut hänestä selvää. Yhden matsin katsoin, enkä nähnyt siinä mitään huolestuttavaa. Mielestäni olen parempi jokaisella osa-alueella, en välitä mihin ottelu menee ja haen lopetuksen. Todennäköisesti pystystä kipataan kaveri persiilleen ja rummutetaan viimeistely matossa, suunnittelee Lampinen.

Nyt kannattaa taas tulla paikan päälle, pistetään kunnon show pystyyn ennen kuin lähdetään joulunviettoon!

CAGE 45 -ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalossa lauantaina 24.11.2018 alkaen klo 18.

Illan pääottelussa Aleksi Toivonen kohtaa japanilaistaituri Taiyo Nakaharan.