CAGE 45: Moninkertainen Euroopan mestari Jesse Urholin kovaan tasotestiin

25.10.2018


CAGE 45: Moninkertainen Euroopan mestari Jesse Urholin kovaan tasotestiin


Porin Jesse Urholin (1-0) mittaa Venäjän Evgeny Tabarovskyn (2-0) taidot Kulttuuritalossa 24. marraskuuta.CAGE 43: Jesse Urholin vs Aaron Kennedy.

Moninkertainen brasilialaisen ju-jutsun ja lukkopainin Euroopan mestari Jesse Urholin voitti vapaaotteludebyyttinsä keväällä teknisellä tyrmäyksellä. Virtuoosimaisen painisosaamisen lisäksi Urholin näytti debyytissään uskallusta ja taitoa myös reippaan pystyottelemisen saralla. Nyt pystyssä on syytä olla tarkkana, koska Moskovan karatetaustainen Tabarovsky on porilaista kokeneempi ja monipuolisempi vapaaottelija, jonka parhaat aseet ovat lyönnit ja potkut. Tuleva ottelu on Urholinille todellinen tasotesti poikkeuksellisesti heti uran toisessa ottelussa.

Porin Kamppailu-urheilijoiden 28-vuotias painiässä Jesse Urholin voitti vapaaotteludebyytissään toukokuun CAGE 43:ssa Pohjois-Irlannin Aaron Kennedyn  toisen erän teknisellä tyrmäyksellä.

– Totta puhuen ottelu meni aika sumussa. Alasviennit onnistuivat ihan hyvin, mutta oli liian kiire. Olisi pitänyt pystyä rauhallisemmin katsomaan paikat lyönneille matossa, eikä tehdä niin paljoa turhaa työtä. Toki vastustaja osasi liikkua hyvin alta pois. Oppia jäi käteen paljon enemmän kuin olisin voinut kuvitella ja sen pohjalta on nyt koitettu tehdä töitä, miettii Urholin avausotteluaan.


CAGE 43: Jesse Urholin vapaaotteludebyytin jälkeen.

Tulevan venäläisvastuksen vahvuudet ovat porilaisleirin tiedossa.

– Pitkä kaveri jolla on käsittääkseni paljon matseja alla. Hän on hyvä pystyssä, miettii matto-ottelussa voittoa hakeva Urholin.

– Yleisön kannustus oli viime kerralla aivan käsittämättömän hienoa. Toivottavasti tälläkin kertaa saadaan sama mylvintä Kultsalle 24. marraskuuta. Kamppailu-urheilu on parasta paikan päällä, julistaa Urholin kannattajilleen.

Master of Sports Moskovasta

27-vuotias Evgeny Tabarovsky edustaa moskovalaista Sambo-70 -seuraa. Hän on saavuttanut Master of Sports -arvon Combat Sambossa ja amatöörivapaaottelussa tilillä on 30 voittoa ja 5 tappiota.

192-senttinen Tabarovsky on Urholinia muutaman sentin pidempi ja on karatetaustansa ansiosta poikkeuksellisen nopea pystyottelija, joten porilainen saa olla iskujenvaihdoissa tarkkana.

– Voitan tyrmäyksellä ensimmäisessä erässä, kertoo UFC-mestaruuden tavoitteekseen ilmoittava Tabarovsky päättäväisesti.


CAGE 45 -ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalossa lauantaina 24.11.2018 alkaen klo 18. 

Illan pääottelussa Aleksi Toivonen kohtaa japanilaistaituri Taiyo Nakaharan.