CAGE 45: Kapanen lupaa kylmää kyytiä Brasilian Casotille

22.10.2018
Helsingin Patrik Kapanen (4-3) saa kovan haasteen Brasilian Leonardo Casotilta (3-2) Kulttuuritalossa 24. marraskuuta. Tulossa on kahden pystyottelijan kohtaaminen. Kapanen luottaa pääasissa painaviin nyrkkeihinsä ja Casotti nopeisiin potkuihinsa.CAGE 44: Patrik Kapanen vs Toni Lampinen.

Talvitakki mukaan

28-vuotias Patrik Kapanen kohtasi edellisessä CAGE:ssa Rauman Toni Lampisen vauhdikkaassa iskujuhlassa. Lampinen oli taistossa osuvampi ja vei voiton tuomariäänin.

– Ottelu oli lopputuloksesta huolimatta paras matsi mitä olen ottanut. Viimeistä imuroitua polvea lukuunottamatta olin tosi tyytyväinen matsiin. Nyt tietää, että suunta on treeneissä ollut oikea ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, analysoi Kapanen edellistä otteluaan.


CAGE 44:n Patrik Kapanen: Tarkoitus oli tiputtaa kaveri.

Tulevaa vastustajaansa helsinkiläinen pitää pätevänä, mutta tietää myös missä on kilpakumppaniaan edellä.

– Casotti on ottanut potkunyrkkeilyssä ammattilaissäännöillä, joten pysty näyttää hyvältä. Koska kaveri tulee Brasiliasta, niin ei hän kovin huono voi olla painimaankaan. Casotti vaikutti aikasemmissa matseissa enemmän potkunyrkkeilijältä kuin vapaaottelijalta. Uskon että olen itse monipuolisempi vapaaottelun saralla, kertoo Kapanen.

Tervetuloa Suomeen! Kannattaa ottaa paksu talvitakki mukaan, koska kyyti on kehässä kylmää kuin Suomen talvi, veistelee helsinkiläinen terveisiksi brasilialaiselle.


Leonardo Casotti vs Thiago Resende Campos.

Mestari Brasilialasta

Raahessa syksyn aikana potkunyrkkeilyleirejä vetänyt Brasilian Leonardo Casotti on lajin mustavyö ja voittanut kuusi kahdeksasta ammattilaispotkunyrkkeilyottelustaan. Vapaaottelussa kolmen ottelun voittoputkessa oleva Casotti voitti viime ottelussaan brasilialaisen Start Combat -promootion mestaruusvyön, mutta polvivamma on venyttänyt ottelutauon kahteen vuoteen.

26-vuotias Casotti kokee olevansa vasta vapaaottelu-uransa alussa ja toivoo ottelevansa vielä useamman vuoden. Tulevaa ottelua varten hän on keskittynyt paininsa hiomiseen, ihan siltä varalta, että vahva pystyottelu ei riitäkään Kapasen kaatamiseen.

CAGE 45 -ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalossa lauantaina 24.11.2018 alkaen klo 18. 

Illan pääottelussa Aleksi Toivonen kohtaa japanilaistaituri Taiyo Nakaharan.