CAGE 59: Ahmala vs Blachuta

04.08.2023

   

 

CAGE 59: Ahmala vs Blachuta

CAGE 59 -vapaaottelutapahtuma potkaisee syyskauden käyntiin lauantaina 2.9. Helsingin Kulttuuritalolla. Helsinkiläistynyt oululainen Mikko "Maniac" Ahmala kohtaa kokeneen puolalaisen Rafal Blachutan.

Juhlatapahtuman tuntua

Mikko Ahmala astelee syyskuun CAGE 59- ottelutapahtumaan juhlatunnelmissa. Helsinkiläistyneellä ottelijalla tulee tasan 10 vuotta CAGE -debyytistään, jolloin hän otteli voitokkaasti CAGE 23- tapahtumassa silloin tulevaa amatöörien maailmanmestaria, Aleksi Nurmista vastaan. Pitkän ja tapahtumarikkaan vuosikymmenen jälkeen kokenut ja fyysisessä huipussaan oleva Ahmala on jälleen valmis esittelemään CAGE -yleisölle vauhtia ja vaarallisia tilanteita nyt jo yhdennettätoista kertaa.

- Syyskuussa tulee 10 vuotta täyteen siitä, kun otin ammattilaisdebyytin Cagessa! Se kokemus ja itseluottamus, mitä vuodet on tuonu mukanaan näkyy joka ottelussa vaan enemmän ja enemmän. Oon nyt parhaassa iässä ja tuleville vuosille on ladattu kovia suunnitelmia, Ahmala lataa.

Sitkeä lopetusspesialisti

Juhlavuoden tuntua saapuu pilaamaan puolalainen Rafal Blachuta. Kokenut 21 ammattilaisottelun veteraani on vaarallinen mattospesialisti, joka on lopettanut kaikki paitsi yhden ammattilaisvoitoistaan. Blachutan sitkeydestä kertoo myös se, että yksikään miehen tappioista ei ole tapahtunut ennen täyttä aikaa, joten jos Ahmala haluaa kamppailusta keskeytysvoiton napata on hänellä täysi iltapuhde edessä.

Ahmala voittoputkeen

- Ajoittain harmillisia ja sattumallisiakin takaiskuja urallaan kärsinyt Ahmala on näyttänyt edellisissä kamppailuissaan uransa parasta tekemistä. Ahmalalla tulee olemaan kamppailussa huomattava etu pystyottelussa ja mikäli "Maniac" ei virheitä tee, nappaa hän luultavasti vakuuttavan kolmannen perättäisen voittonsa, arvioi CAGE urheilijayhteyspäällikkö Aleksi Toivonen.

CAGE 59 Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 2.9.2023 klo 18.