CAGE 58: Urholin vs Kotorashvili

13.04.2023

    

CAGE 58: Urholin vs Kotorashvili

CAGE 58 -vapaaottelutapahtumassa lauantaina 22.4. Helsingin Kulttuuritalolla lukkopainimestari Riku Urholin kohtaa georgialaisen Giorgi Kotorashvilin.

Kovat voittopaineet

No-Gi Euroopan mestari ja ADCC EM -mitalisti Riku "The Discipline" Urholin astui vapaaottelumaailmaan kovin odotuksin veljensä Jesse Urholinin jalan jäljissä. Vaikka nuorempi Urholin on kiistatta urheilijana lahjakas ja erottuva, sekä painilajeissa huippumenestynyt, ei hän toistaiseksi ole onnistunut lunastamaan vapaaotteluyleisön asettamia odotuksia ottelusuoritusten tason heilahdellessa. Edellisessä ottelussaan shokkikuristustappion kärsinyt porilainen tarvitsee nyt kipeästi vakuuttavan voiton ja näin todisteen siitä, että kykenee myös vapaaottelussa kilpailutilanteessa suoriutumaan omalla taitotasollaan.

Georgialainen jätti

Oman ammattilaisuransa onnistuneesti kääntänyt Giorgi Kotorashvili on valmista vastaamaan Riku Urholinin tuomaan haasteeseen. Kokoisekseen nopea ottelija, Kotorashvili on napannut kaksi vakuuttavaa voittoa edellisistä kamppailuistaan. Nyt georgialainen hakee kolmatta perättäistä vakuuttavaa suoritusta porilaisen Urholinen kustannuksella.

Muutoksia ja lisäyksiä kortille

Jon Furuheimin alkuperäinen vastustaja Giorgi Gogochuri on vetäytynyt ottelusta loukkaantumisen takia ja häntä tuuraamaan saapuu pikapaikkauksien erikoismies, Turun Finnfighter´s Gymin Hama Dara. Turkulainen nousee tavallista painoluokkaansa ylemmäs höyhensarjaan haastamaan norjalaista Furuheimia.

Ottelukortille on lisätty kaksi IMMAF-säännöin käytävää esiottelua:

Tuore vapaaottelun maailmanmestari, Oulun Kamppailuklubin voittamaton huippulupaus Sani Brännfors kohtaa Ruotsin maajoukkue-edustaja Mille Erikssonin ja
Espoon Kehähaiden Theo Kolehmainen saa vastaansa Norjan Artur Abubakarovin.

CAGE 58 Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 22.4.2023 klo 18.