CAGE 61: Khan vs Saari

03.01.2024

  

CAGE 61: KHAN VS SAARI

CAGE 61 ammattilaisvapaaottelutapahtuma räjäyttää kamppailuvuoden käyntiin Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 10. helmikuuta. Illan ensimmäisessä ammattilaisottelussa suomenmestari Lemar Khan kohtaa ammattilaisdebyytissään Helsingin Otto Saaren.

"Tsingis" Khan

Järvenpään SISU Gymiä edustava Lemar Khan nousee tuoreena CAGE-sopimusottelijana debyytissään Kultturitalon valokeilaan. Vahvasta lukkopainistaan ja taktisesta osaamisestaan tunnettu Khan on takonut menestystä läpi Suomen lukkopainikentän ja napannut myös vapaaottelun suomenmestaruuden, sekä maailmanmestaruuskilpailuiden edustuspaikan maajoukkueesta.

Kovat odotukset eivät kuitenkaan Khania hetkauta ja hän nousee itsevarmana illan ensimmäiseen ammattilaiskoitokseen.

-Uskon, että ottelu tulee olemaan todella kovatempoinen. Lähdemme mittaamaan, kumman painiosaaminen on parempaa häkissä. Meillä on todella samanlainen tyyli, joten nyt päästään testaamaan kumpi osaa soveltaa sitä paremmin. 

Salon samurai

Salosta kotoisin oleva ja sittemmin helsinkiläistynyt Otto Saari on yli 30 amatööriottelun veteraani. Vahvaa painiosaamista ja pelotonta pystyottelua hyväkseen käyttävä GB Gymin kasvatti nousee helmikuun 10. päivä uransa kolmanteen ammattilaisotteluun Helsingin Kulttuuritalolla.

-CAGE on pitkään toiminut sinä tunnetuimpana organisaationa, ihan siitä asti kun olen alkanut vapaaottelusta kiinnostua. Olen haaveillut, että jonakin päivänä olen ottelemassa CAGE:ssa SUomen parhaimmiston kanssa!

UFC- veteraani Anton Kuivasen valmennuksessa harjoitteleva Saari ei lähde "Tsingis" Khania kumartelemaan, vaan aikoo hakea tähänastisen uransa kovimman voiton helmikuun 10pv.

-Kivaa otella Lemarin kanssa! Hän on hauska ja ystävällinen tyyppi, jonka olen tuntenut pidemmän aikaa. Uskon kuitenkin, että olen kelju vastustaja Lemarin ensimmäiseksi ammattilaisotteluksi. Khanin ympärillä on iso hype, vaikka hänen paras saavutuksensa on vain vapaaottelun suomenmestaruus. Edellisenä vuonna, kun minä ja Niko Aikonen olimme vielä mukana oli Lemar jaetulla viidennellä sijalla.

CAGE 61 Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 10.2.2024