CAGE 61: Ahmala vs Dubois

08.01.2024

  

CAGE 61: AHMALA VS DUBOIS

CAGE 61 ammattilaisvapaaottelutapahtuma räjäyttää kamppailuvuoden käyntiin Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 10. helmikuuta. Helsingin oma Mikko "Maniac" Ahmala avaa kilpailukautensa uransa kovimmalla ottelulla Sveitsin KSW- ja Bellator-veteraani Michael Duboisia vastaan.

Maniac 2024

Oulusta helsinkiläistynyt Mikko Ahmala on jälleen valmis esittelemään taitojaan Kulttuuritalon häkissä, nyt jo kahdennettatoista kertaa. Viime vuonna kahdesti kotiyleisön edessä otellut "Maniac" on asettanut suuret odotukset vuodelle 2024 ja avaakin kilpailukautensa uransa kovinta vastustajaa vastaan, kun taitavasta pystyottelustaan tunnettu Ahmala kohtaa KSW ja Bellator veteraani Michael Duboisin. 

- Vastustaja on lopetushakuinen ja tulee varmasti kovaa päälle, joten tylsää ottelua ei ole luvassa!
Suunitelmissa on ottaa tästä voitto ja sen jälkeen kolkutella ovia ulkomaille. Terveenä ku pysyisi ja saisi tähän vuoteen vähintään kolme ottelua, niin kuulostaisi hyvältä, summaa Ahmala.

"Bad Boy"

Michael "Bad Boy" Dubois omaa mittavasti kansainvälistä kilpailukokemusta. Jättiorganisaatioiden kuten Bellatorin ja KSW:n riveissä otellut  sveitsiläinen on vaarallinen ja todella lopetushakuinen ottelija. Duboisin kolmestatoista voitosta vain yksi on käyty täyteen aikaan. Räjähtävää iskemistä ja tilaisuuden tullen aggressiivisesti luovutusotteita käyttävä Dubois hakee uutta läpimurtoa maailman suurimpiin kehiin ja Ahmalan kaataminen Helsingissä on ensimmäinen askel tavoitetta kohti.

Ahmalan näytönpaikka

Kovin odotuksin vuoteen lähtevä Mikko Ahmala kykenee kaatamaan Duboisin kaltaisia veteraaniottelijoita tyylillä. Kuitenkin papereissani Dubois lähtee lievänä ennakkosuosikkina otteluun räjähtävyytensä ja kansainvälisen kokemuksensa ansiosta. Ahmalan täytyy olla alusta asti tarkkana ja pyrkiä tekemään kamppailusta mahdollisimman taktinen potkunyrkkeilyottelu, jolloin hänelle tulee mahdollisuus hukuttaa Dubois ottelun loppupuolella ja napata uransa vakuuttavin keskeytysvoitto.

CAGE 61 Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 10.2.2024