CAGE 61: Saaristo vs Husseini

15.01.2024

  

CAGE 61: SAARISTO VS HUSSEINI

CAGE 61 ammattilaisvapaaottelutapahtuma räjäyttää kamppailuvuoden käyntiin Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 10. helmikuuta kun riskejä kaihtamaton Turun Mici Saaristo yrittää katkaista Ruotsin vaarallisen Safi Husseinin voittoputken.

Saariston CAGE-debyytti

Turun maineikasta FinnFighter´s Gymiä edustava Mici Saaristo on uusin turkulaisnimi joka Tom Niinimäen"Tipi" Hirvikankaan ja Ville Mankisen jalanjäljissä nousee CAGE- häkkiin. Saaristo on taitava ja aggressiivinen riskien ottaja, joka on valmis kohtaamaan kenet tahansa. Jopa kaksi painoluokkaa luonnollista sarjaansa ylempänä otelleella Saaristolla on täysi päivätyö edessään, kun hän yrittää aiheuttaa ruotsalaiselle Safi Husseinille hänen uransa ensimmäisen CAGE-tappion.

- Veikkaan että saadaan aika näyttävä ottelu aikaiseksi, kun meillä on samanlainen ottelutyyli ja kumpi tahansa on valmis tekemään kaikkensa, ettei ottelua käydä täyteen aikaan,  Saaristo toteaa.

Suomalaisten päänvaiva

Afgaanitaustainen Ruotsin Safi Husseini on esiintynyt CAGE-häkissä kahdesti kukistaen Saariston seurakaveri Hama Daran ja dominoiden entistä suomenmestaria Karvan Ahmadia. Suomalaisille päänvaivaa aiheuttanut kovakuntoinen Husseini palaa metsästämään jo kolmatta perättäistä päänahkaa Saariston kustannuksella. Vahvaa painia ja pelotonta lyömistä esitelleellä Västerås FIght Clubin ottelijalla on taatusti vakavat aikeet hänen noustessaan jälleen CAGE- häkkiin.

Maaotteluhengessä

Saaristo ja Husseini ovat urallaan olleet hyvin samankaltaisten haasteiden edessä. Molemmat ottelijat ovat olleet vaikeuksissa löytää vastustajia ja ovat otelleet pikapaikkaajan roolissa,  monesti myös merkittävästi itseään suurikokoisempia vastustajia vastaan. Tämän seurauksena kummankaan ottelijan ottelusaldo ei täysin heijasta todellista taitotasoa. Uskon, että otteusta tulee todella tasokas ja ennen kaikkea vauhdikas, jossa kumpi tahansa saattaa viedä voiton hetkenä minä hyvänsä, summaa CAGE -urheilijayhteyspäällikkö Aleksi Toivonen.

CAGE 61 Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 10.2.2024