CAGE 60: Dara vs Pereira

03.11.2023

  

CAGE 60: Dara vs Pereira

CAGE 60 -tapahtuma kruunaa kamppailuvuoden pikkujoulusesongin kuumassa sykkeessä Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 25.11.2023. Suomen aktiivisin vapaaottelija Hama Dara nousee vuoden neljänteen CAGE otteluunsa ja kohtaa CAGE-pääottelussa aiemmin esiintyneen Lucas Pereiran.

Kuka tahansa, missä tahansa!

Uskomattomaan yhdeksänteen ammattilaisotteluunsa kuluvana vuonna asteleva Hama Dara on klassisen "kuka tahansa, missä tahansa" -sanonnan ruumiillistuma. Edellisen kerran syyskuussa CAGE-häkkiin kiivennyt turkulainen vastasi illan yllättävimmästä lopetuksesta, kun Dara onnistui kuristamaan voiton yhdestä Ruotsin lahjakkaimmista pidetystä Abdurahman Nasrutdinovista. Nyt Dara tuo vaarallisen pystyottelunsa ja sitkeän mattokamppailunsa vielä vuoden kruununjalokiveen, eli CAGE 60-tapahtumaan vahvaa Lucas Pereiraa vastaan.

-Pyrin asennoitumaan ja tekemään kaikki arjen asiat parhaalla mahdollisella tavalla, oli kyse sitten perheasioista tai urheilemisesta. Tykkään otella usein ja valmistaudun kaikissa tilanteissa olemaan ottelijana ja ihmisenä paras Hama, kertoo Dara asenteestaan urheilua kohtaan.

Väkivahva Pereira

Tuomas Grönvallille sitkeän vastuksen CAGE 53-pääottelussa tarjoillut Lucas Pereira nousee uransa toiseen CAGE-kamppailuun. Erittäin voimakas ja kovalyöntinen brasilialainen esitteli kehittynyttä tekniikkapankkiaan kohdatessaan ruotsalaisen Bilal Tipsaevin aiemmin tänä vuonna. Selkeänä altavastaajana otteluun tuotu Pereira oli lähellä yllättää kotiyleisön edessä otelleen huippulupauksen vahvalla mattokamppailullaan. Nyt Pereiralla on mahdollisuus napata voitto Suomen ahkerimmasta ottelijasta vuoden päätteksi. 

Vauhdikas kohtaaminen

- Uskon, että luvassa voi olla yksi illan vauhdikkaimmista kamppailuista. Pereiralla on ollut vaikeuksia vahvojen painijoiden, kuten Grönvallin ja Tipsaevin kanssa, mutta Daran tuoma haaste saattaa olla brasilialaiselle jyrälle tutumpaa. Daran tarkat potkut ja ottelurutiini tekevät FinnFighter´s Gymin edustajasta kuitenkin lievän ennakkosuosikin omissa kirjoissani, analysoi CAGE urheilijayhteyspäällikkö Aleksi Toivonen.

CAGE 60 Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 25.11.2023 klo 18.