CAGE 61: Furuheim vs Rodrigues

26.01.2024

  

CAGE 61: FURUHEIM VS RODRIGUES

CAGE 61 ammattilaisvapaaottelutapahtuma räjäyttää kamppailuvuoden käyntiin Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 10. helmikuuta kun Jon Furuheim kohtaa uransa kokeneimman vastustajan Andre Rodriguesin.

Tulevaisuuden tähti

CAGE 60- ottelutapahtumassa Norjan nuori lupaus Jon Furuheim esitteli uransa parasta kuntoa kaataessaan italialaisen Alberto Magriksen ensimmäisen erän anaconda-kuristuksella. Taitavasta ja vaarallisesta pystyottelustaan tunnettu Furuheim on päässyt myös osoittamaan oman mattokamppailunsa vaarallisuuden kukistaen viime vuonna sekä Magriksen, että Hama Daran vahvan paininsa avuin. Tulevaisuuden huippunimi saattaa kuitenkin turvautua potkunyrkkeilytaitoihinsa, kun hän kohtaa uransa tähän asti kokeneimman vastustajansa ja BJJ mustanvyön Andre Rodriguesin.


-Rodrigues on aggressiivinen ottelija, joka sopii minulle loistavasti! Hän nauttii ristiin lyömisestä mikä myös sopii minulle oikein hyvin. Mikäli hän ottelee yhtä hyökkäävästi kuin aiemmin, uskon että tyrmään tai saan hänet luovuttamaan ennen täyttä aikaa.

Mustang

Andre "Mustang" Rodrigues saapuu Helsingin Kulttuuritalolle metsästämään jälleen yhtä keskeytysvoittoa. Brasilialainen omaa vakuuttavan taustan, mustat vyöt sekä Brasilialaisessa Jiu-Jitsussa, että Thainyrkkeilyssä sekä 17 vapaaottelukamppailun kokemuksen. "Mustangin" yhdeksästä voitosta vain yksi on käyty täyteen aikaan, joten Rodrigues tulee taatusti voittamaan ottelua ennen viimeistä kongin kumahdusta.

Furuheimin testi

Mielessäni ei ole kysymystäkään, etteikö Jon Furuheimissa olisi potentiaalia maailman suurimpiin organisaatioihin. Ottelu "Mustangia" vastaan tulee toimimaan Furuheimille kuitenkin hyvänä testinä ponnistaa seuraavalle tasolle ja näyttää, että tappio Ruotsin Wasiu Adeshinaa vastaan on jätetty kokonaan taakse. Brasilialainen haastaja on kovaiskuinen ja aggressiivinen mattokamppailija, joten Furuheimilla ei ole ottelussa varaa virheisiin. Uskon kuitenkin "Wonderboyn" olevan valmis ja askeleen vastustajaansa edellä, joten on hyvinkin mahdollista, että Furuheim nappaa tästä uransa vakuuttavimman voiton, summaa CAGE -urheilijayhteyspäällikkö Aleksi Toivonen.

CAGE 61 Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 10.2.2024