CAGE 59 Co-Main Event: Rytöhonka vs La Torre

20.07.2023

   

 

CAGE 59 Toinen pääottelu: 
Rytöhonka vs La Torre

CAGE 59 -Vapaaottelutapahtuma potkaisee syyskauden käyntiin lauantaina 2.9. Helsingin Kulttuuritalolla. Tapahtuman toisessa pääottelussa Markus "Master Colombo" Rytöhonka kohtaa Italian Gregorio Davide "Grenade" La Torren.


Takuuvarma viihdyttäjä

Suomalais-kolumbialainen Markus Rytöhonka nousee jo kymmenenteen otteluunsa CAGE-häkissä. Räjähtävää viihdettä tavaramerkinoimaisesti yleisölle tarjoava kovakuntoinen espoolainen ei otteluissaan vauhtia säästele vaan painaa sata lasissa alusta loppuun. Kovasta prässistä, raastavasta painista ja aggressiivisesta lyöntipelistä tunnettu Rytöhonka metsästää nyt voittoa kahden perättäisen tappion jälkeen kun vastaan asettuu italialainen Gregorio Davide La Torre. Espanjassa ja Ruotsissa leireillyt Rytöhonka huokuu itsevarmuutta ottelun edellä.

- Nyt vastaan tuleva La Torre on tasavahvan ja voimakkaan oloinen patukka joka tykkää käyttää pyörähdyslyöntejä ja takakiertopotkuja. Tarkkana sen kanssa saa olla, mutta mulla on varmasti parempi kuntopohja ja enemmän aseita sanella missä ottelu käydään. Mehukastahan se olisi nyt vaihteeksi lyödä homma nopeasti kesken, kun käsissä kerran kippiä on,  vaikka hauskaahan sekin on kun antaa yleisölle koko rahan edestä ja raastaa täydet erät, Rytöhonka sanailee. 

Arvaamaton käsikranaatti

Ruotsalaistunut italialainen Gregorio Davide La Torre on ottelijana räjähtävä, yllätyksellinen ja peräänantamaton. La Torren pystyottelurepertuaariin kuuluvat salamannopeat pyörähdyslyönnit ja takakiertopotkut. Kaikki uransa voitot "Grenade" on napannut matossa ennen täyttä aikaa, joko lyönnein tai luovutusottein. Mm. UAE Warriorsin ja Braven riveissä otellut La Torre edustaa kihlattunsa, ruotsalaisen vapaaottelija Elin Öbergin kanssa perustamaansa AGMA Studiota. Nimi tulee kihlaparin lempinimistä Amazon Grenade Martial Arts. Tottuneesti ulkomaille siniseen kulmaan matkaava La Torre suhtautuu Rytöhonkaan kunniottavasti, mutta pelottomasti.

- Rytöhonka on kova äijä. Tämä on hyvä ottelupari ja matsista tulee kova. Koskaan ei tiedä miten homma päättyy, mutta toimintaa tulee riittämään. Teillä ei ole pienintäkään käsitystä siitä millaisia aseita minulla on käytössä, olen vahva kaikkialla, La Torre toteaa. 


Voitonnälkää riittänee

- La Torren tyyli on arvaamaton ja epätavanomainen toistuvine otteluasennon vaihdoksineen ja räjähtävine pyörähdysiskuineen mikä voi tuottaa Rytöhongalle hankaluuksia varsinkin ottelun alussa. Rytöhongalla on oletettavasti puolellaan laajempi tekniikkarepertuaari ja kovempi kunto, joten mitä pidemmälle ottelu etenee sitä todennäköisemmin tahtipuikkoa pitää ketterän katujyrän lailla hyökkäävä Rytöhonka. Molemmilla on tappioita niskassaan ja vamasti nälkää voittaa näyttävästi, joten ottelun viihdearvot tulevat varmasti olemaan kohdillaan, arvioi CAGE-organisaation toimitusjohtaja One Silvera.

CAGE 59 Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 2.9.2023 klo 18.