CAGE 59: Kurhela vs Haciev

02.08.2023

   

 

CAGE 59 Kurhela vs Haciev

CAGE 59 -vapaaottelutapahtuma potkaisee syyskauden käyntiin lauantaina 2.9. Helsingin Kulttuuritalolla. Yhdessä illan odotetuimmista kamppailuista Eemil "Kersantti" Kurhela kohtaa vaarallisen potkunyrkkeilyspesialisti Peyman Hacievin.

Kersantin comeback

Huippulupaus Eemil Kurhela nousi vapaaottelukansan tietoisuuteen räjähdysmäisesti vuonna 2022. 03 Fight Teamiä edustava Kurhela nappasi vuoden sisään CAGE- häkissä vakuuttavat viisi perättäistä voittoa tarvitsematta tuomarien mielipidettä kertaakaan. Huhtikuussa "Kersantti" kärsi kuitenkin kovan takaiskun taipuessaan Dominik Gierowskille takakuristuksella CAGE 58- pääottelussa.

Tappiosta huolimatta taka-askelia Kurhela ei näytä ottavan, sillä räjähtävä riihimäkeläinen kohtaa vähintään yhtä vaarallisen tyrmäyskoneen Peyman Hacievin 2.9 Kulttuuritalolla.

- Lähden ensimmäisestä tappiosta sisuuntuneena uuteen otteluun. Nälkä on kasvanut entisestään ja haluan näyttää osaamisen häkissä entistä parempana. Ei tulla pyytelemään anteeksi vaan lyödään läpi, toteaa itsevarma Kurhela.

Georgialainen tyrmäyskone

Georgialainen Peyman Haciev saapuu nälkäisenä hakemaan uransa kovinta päänahkaa. Mm. King of Kingsin riveissä otellut Haciev on räjähtävä ja tyrmäysvoimaa kantava potkunyrkkeilijä, jonka yhdeksästä voitosta jokainen on päättynyt ennen täyttä aikaa. Haciev on kärsinyt tappiot yrittäessään kansainvälistä läpimurtoa Euroopan kehissä. Kuten Kurhelalla, myös georgialaisella on todellinen näytön paikka syyskuussa Kulttuuritalolla.


Kovatasoinen kohtaaminen

-Uskon, että ottelusta tulee varsin kovatasoinen kamppailu. Molempien kamppailijoiden ollessa äärimmäisen lopetushakuisia tuomariääniä tuskin tullaan miesten kohtaamisessa tarvitsemaan. Kurhelan edellisen ottelun perusteella Hacievilla on etu pystyottelussa ja suomalaisella ei ole varaa virheisiin niin kauan, kuin ottelu pysyy pystyssä. Mikäli Kurhela kuitenkin ottelee älykkäästi käyttäen monipuolista arsenaaliaan ja saa georgialaisen epäröimään pystyssä, on "Kersantilla" hyvä mahdollisuus jättää huhtikuun tappio kaukaiseksi muistoksi, arvioi CAGE urheilijayhteyspäällikkö Aleksi Toivonen.

CAGE 59 Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 2.9.2023 klo 18.