CAGE 59: Dara vs Nasrutdinov

22.08.2023

   

 

CAGE 59: Dara vs Nasrutdinov

CAGE 59 -vapaaottelutapahtuma potkaisee syyskauden käyntiin lauantaina 2.9. Helsingin Kulttuuritalolla. Tapahtumassa Finnfighter´s Gymin peloton Hama Dara kohtaa ruotsalaisen huippulupauksen Abdurakhman Nasrutdinovin.

Nopeiden tilanteiden mies

Turun Hama Dara ei kaihda astua häkkiin ketään vastaan. Jo useamman kerran CAGE -tapahtumissa häkkiin pikapaikkaajana kutsuttu ottelija tarttuu jälleen nopeasti tulleeseen haasteeseen. Vaarallisena pystyottelijana tunnettu Dara on suuren mahdollisuuden edessä, kun hänellä on mahdollisuus kaataa UFC- tähti Khamzat Chimaevin harjoituspartneri Nasrtudinov. Ottelua varten vauhdikkaiden yläpotkujen erikoismies Dara pudottaa jälleen hänelle luonnollisempaan 61,2kg painoluokkaan.

Nasrutdinov vihdoin häkkiin

Ruotsalaisella huippulupauksella Nasrutdinovilla on kaikki edellytykset mennä maailman huipulle. Suurin haaste nuoren ruotsalaisen ammattilaisuralla toistaiseksi on ollut otteluiden saaminen, sillä viimeiset viisi miehen sovittua kamppailua ovat peruuntuneet. Nyt monipuolinen ja taitava tulevaisuuden nimi on kuitenkin vihdoin pääsemässä esittelemään taitojaan Helsingin Kulttuuritalolle.

Paljon kysymyksiä

- Kahdesta häkkiin nousevasta ottelijasta Nasrutdinov on taitavampi lähes joka osa-alueella. Kuitenkin hän nousee normaalia painoaan ylempään sarjaan kohtaamaan merkittävästi pidemmän ja suuremman Daran, jolla on allaan hyvä ottelutuntuma. Kuten monet Daran ottelut, uskon tästäkin tulevan tasainen ja vauhdikas kamppailu, arvioi CAGE -urheilijayhteyspäällikkö Aleksi Toivonen.

CAGE 59 Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 2.9.2023 klo 18.