CAGE 59: Aikonen vs Murug 2

15.08.2023

   

 

CAGE 59: Aikonen vs Murug 2

CAGE 59 -vapaaottelutapahtuma potkaisee syyskauden käyntiin lauantaina 2.9. Helsingin Kulttuuritalolla. Tapahtumassa nähdään kahden soturin uusintaottelu, kun Niko Aikonen ja Adrian Murug vievät loppuun huhtikuun CAGE-tapahtumassa ratkaisemattomaan päättyneen kamppailunsa.

Metsästäjän tähtäimessä

Vapaaottelun suomenmestari Niko "Hunter" Aikonen on valmis nousemaan uransa toiseen ammattilaisotteluun. Tarkasta ja tyrmäävästä pystyottelustaan tunnettu ottelija kohtaa tutun kasvon häkin vastakkaisessa nurkkauksessa. 03 Fight Teamin ottelija kohtasi CAGE 58- otteluillassa moninkertaisen italianmestarin Adrian Murugin. Tahmean alun jälkeen koneet käyntiin saanut Aikonen heräsi viimeiseen erään ja oli monesti lähellä tyrmätä italialaisen kilpakumppaninsa. Loppujen lopuksi tuomarikorteille mennyt vauhdikas kamppailu päättyi ratkaisemattomana. Nyt Aikonen on valmis viemään loppuun minkä keväällä aloitti ja lisäämään Murugin nimen vihdoin listansa voittosarakkeeseen.

- Varmasti molemmat meistä on kesän aikana keksiny uusia temppuja ja syyskuussa nähdään kumpi on tehny kotiläksynsä paremmin, toteaa Aikonen.

Kuristusspesialisti

Aggressiivisesta ja sitkeästä mattokamppailustaan tunnettu Adrian Murug otti kesällä tuoreen voiton kotimaassaan Italiassa ja nousee CAGE -häkkiin entistä itsevarmempana. Moldovalaissyntyinen Murug on varma, että tällä kertaa Aikonen ei selviä kuristusspesialistin vahvoista mattohyökkäyksistä.

- Niko on vahvin ottelija kenet olen koskaan kohdannut, mutta olen varma että vauhdikkaan ottelun päätteeksi pystyn voittamaan hänet kuristuksella, lataa Murug.

Mielenkiintoinen uusinta

- Aikonen aloitti ensimmäisen ottelun todella tahmeasti, eikä mielestäni näyttänyt parasta osaamistaan. Ensimmäisen kamppailun viimeinen erä oli sitä, mitä Nikon tuntevat ovat tottuneet näkemään häneltä ja muutama minuutti lisää, niin uusintaa tuskin tarvitsisi järjestää. Mielestäni suurin kysymys on pystyykö Aikonen jatkamaan siitä mihin edellisessä ottelussa jäi vai saako Murug jälleen pakotettua joensuulaisen pitkiin mattokamppailutilanteisiin kuten ensimmäisessä ottelussa, arvioi CAGE -urheilijayhteyspäällikkö Aleksi Toivonen.

CAGE 59 Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 2.9.2023 klo 18.