CAGE 59: Andreev vs Matei

08.08.2023

   

 

CAGE 59: Andreev vs Matei

CAGE 59 -vapaaottelutapahtuma potkaisee syyskauden käyntiin lauantaina 2.9. Helsingin Kulttuuritalolla  FinnFighter´s Gymin turkulaisen painijyrä Kirill Andreev kohdatessa romanialaisen Marian Matein.

Tyrmäävän hyvä Andreev

Vuonna 2022 Turun Kirill Andreev nousi häkkin huikeat viisi kertaa napaten neljä vakuuttavaa keskeytysvoittoa. Vahvasta painistaan ja hyvästä huumorintajustaan tunnettu Andreev on yksi Suomen vaarallisimpia mattolyöjiä. Vakuuttavan voittoputken saattelemana Andreev sai mahdollisuuden nousta CAGE -sopimusottelijaksi. Debyytissään sisukkaasti otellut suomalainen joutui kuitenkin taipumaan kovalle Arturs Ozolinsille teknisellä tyrmäyksellä. Nyt Andreev hakee paluuta voittokantaan romanialaisen Matein kustannuksella.

- Uskon, ettei ottelu ainakaan mene täyteen aikaan, painetaan kaasua ja mitataan, kuka jaksaa mitäkin, toteaa Itsevarman oloinen Andreev.

Pitkän huiskea romanialainen

BJJ-taustan omaava romanialainen Marian Matei on monien muiden eurooppalaisottelijoiden tavoin siirtynyt vihreämmille harjoituslaitumille kotimaastaan ja löytänyt kotinsa maineikkaalta, Conor McGregorin tähdittämältä SBG Ireland salilta. Pitkä, 193-senttinen ottelija on aiemmin kamppaillut välisarjassa ja nousee nyt toista kertaa hänelle luonnollisempaan keskisarjaan haastamaan Andreevin.

- Andreev, ole valmistautunut, sillä syyskuun toinen päivä kohtaat teräksiset nyrkkini, kuuluu Matein selväsanainen viesti Andreeville.

Andreevin näytön paikka

- Kirill Andreev tietää, mitkä hänen omat vahvuutensa ovat ottelijana ja siksi uskon, että hänessä on potentiaalia hyvällä suorituksella laittaa kaikki pohjoismaalaiset keskisarjalaiset ahtaalle. Ottaen huomioon, miltä Matein kaatojen puolustus on näyttänyt miehen viime kamppailuissa, tulee hänelle lyhyt ilta jos painin saralla ei ole otettu merkittäviä kehitysaskelia, arvioi CAGE -urheilijayhteyspäällikkö Aleksi Toivonen.

CAGE 59 Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 2.9.2023 klo 18.