CAGE 58: Mankinen v Tinghaugen

20.03.2023

   

 

CAGE 58 Mankinen vs Tinghaugen

CAGE 58- vapaaottelutapahtuma otellaan 22.4 Helsingin Kulttuuritalolla. Illan yhdessä odotetuimmista kamppailuista 03 Fight Teamin Ville "GOAT" Mankinen saa vastaansa norjalaisen Kimbo Tinghaugenin.

Laitilan kovin vapaaottelija

Laitilan lahja suomalaiselle vapaaottelulle, Ville Mankinen on tehnyt vakuuttava jälkeä CAGE- häkissä. Kolme keskeytysvoittoa viimevuonna tykittänyt FinnFighter´s Gymin kasvatti palaa olkapäävamman jälkeen ammattilaiskehiin ja avaa kamppailuvuotensa CAGE 58- otteluillassa. Taitava ja äärimmäisen fyysinen ottelija, Mankinen hakee uransa kovinta voittoa ja mahdollisuutta murtautua pohjoismaisiin kärkiotteluihin.

-Kimbon kanssa saa olla tarkkana koko matsin, pystyssä kova potkimaan ja matossa hakee jatkuvasti lopetuksia, summaa Mankinen tulevasta vastustajastaan.

Erikoisliikkeiden ammattilainen

Kuudentoista ammattilaisottelun veteraani Kimbo Tinghaugen on vaarallinen kamppailija niin pystyssä, kuin matossakin. Pitkä ja vahva norjalainen omaa monipuolisen potkuarsenaalin ja on vaarallisimmillaan pitkällä potkunyrkkeily etäisyydellä. Ympäri Eurooppaa otellut Tinghaugen saapuu Suomeen pysäyttääkseen Mankisen vakuuttavan voittoputken ja varastaakseen suomalaisen paikan pohjoismaiden listoilla.

Fight of the Night?

Mankinen vastaan Tinghaugen on illan toisen pääottelun rinnalla ennakkoon yksi tapahtuman vauhdikkaimpia otteluita. Paperilla on odotettavaa, että Mankinen käyttää vahvaa painiosaamistaan ja Tinghaugen pyrkii pitämään kamppailun pystyssä. Tosin molempien ottelijoiden ollessa äärimmäisen monipuolisia en olisi yllättynyt, vaikka tilanne kääntyisi täysin päälaelleen. Ottelun lopputulosta on lähes mahdoton ennustaa, mutta ottelusta tulee taatusti vauhdikas tahtojen taisto, arvioi CAGE-urheilijayhteyspäällikkö Aleksi Toivonen.

CAGE 58 Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 22.4.2023 klo 18.