CAGE 58: Furuheim vs Gogotchuri

30.03.2023

    

CAGE 58 Furuheim vs Gogotchuri

CAGE 58 -vapaaottelutapahtuma otellaan lauantaina 22.4. Helsingin Kulttuuritalolla. Ottelukortilla nähdään odotettu CAGE-debyytti, kun hiljattain sopimusottelijaksi kiinnitetty norjalainen superlupaus Jon Furuheim kohtaa CAGE -veteraani Giorgi Gogotchurin.

Norjalainen potkunyrkkeilymestari

Nuoresta iästään huolimatta tuorein CAGE -sopimusottelija Jon Vetle Furuheim on nostanut melkoisen kansainvälisen metelin ympärilleen. Potkunyrkkeilyn Euroopan- ja maailmanmestaruudet sekä mittava amatööriura vapaaottelussa, mukaan lukien Cage Warriorsin amatöörien kahden painoluokan mestaruudet, ovat nostattaneet "Wonderboy" - lempinimellä kulkevan ottelijan uraodotukset poikkeuksellisen korkealle.

Nyt ammattilaisvapaaottelijana voittamaton Furuheim ottaa ison harppauksen urallaan ja astelee itsevarmana ensimmäistä kertaa CAGE -häkkiin.

-Odotan ottelun menevän minun tahdissani, hän ei ole valmis iskuvoimaan, jonka tuon häkkiin ja ilta tulee päättymään lyhyeen. Metsästän aina lopetusta, joten yleisön ei kannata räpäyttää silmiään huhtikuun 22. päivä, Furuheim summaa. 

Gogotchurin paluu

Giorgi Gogotchuri teki CAGE -debyyttinsä Ville Mankista vastaan. Hyvästä alusta huolimatta georgialainen joutui taipumaan Mankisen ensimmäisen erän kuristukseen. Tappiosta sisuuntunut Gogotchuri on napannut kaksi keskeytysvoittoa kotimaassaan ja on nyt valmis palaamaan CAGE -häkkiin. Aggressiivisella mattokamppailijalla on elämänsä tilaisuus pilata Furuheimin CAGE -debyytti ja pysäyttää norjalaisen kova nousu alkuunsa.

Tasokas kohtaaminen

Kovin odotuksin CAGE -häkkiin nouseva Furuheim on taitava ja vaarallinen pystyottelija. Tie voittoon molemmille urheilijoille on selvä Gogotchurin luultavasti pyrkiessä kaataman Furuheim ja "Wonderboyn" pyrkiessä käyttämään vahvoja kombinaatioitaan ja iskuvoimaansa ottelun voittamiseen. Furuheim astelee kirjoissani häkkiin ennakkosuosikkina, mutta Gogotchuria ei sovi aliarvioida, sillä tappiota todella kovalle Ville Mankiselle lukuun ottamatta, georgialainen on lopettanut kaikki vastustajansa ennen täyttä aikaa, arvioi CAGE-urheilijayhteyspäällikkö Aleksi Toivonen.

CAGE 58 Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 22.4.2023 klo 18.