CAGE 40: Uusi sopimusottelija Edward Walls tositoimiin Venäjän Alievia vastaan

22.08.2017

CAGE 40 HELSINGIN KULTTUURITALOLLA LA 9.9.2017:

TUOREIN SOPIMUSOTTELIJA EDWARD WALLS KOHTAA VENÄLÄISEN ARTUR ALIEVIN 

Lauantaina 9.9.2017 Helsingin Kulttuuritalolla oteltavassa CAGE 40 ammattilaisvapaaottelutapahtumassa CAGE esittelee yleisölle uuden sopimusottelijan, Edward Wallsin, joka saa vastaansa Venäjän Artur Alievin.

22-vuotias lappeenrantalainen Edward Walls tunnetaan taitavana ja räväkkänä pystyottelijana kenen nopeus ja ottelusilmä tekevät hänestä epämiellyttävän vastustajan kenelle hyvänsä. Kolme vuotta sitten alkaneella ammattilaisurallaan Team East Frontia edustava Walls on otellut viidesti joista saldona on 4 voittoa ja yksi tappio. Voitoista 3 on tullut tyrmäyksin. Syyskuussa Walls kohtaa Venäjän Artur Alievin. M-1 organisaatiossa otelleen Alievin ottelusaldo sisältää kolme voittoa, yhden tappion ja yhden ratkaisemattoman.

- Aliev on ihan hyvä joka osa-alueella. Hänen vahvuusalue on terävä nyrkkeily. Mä tiedän mistä olosuhteista hän tulee ja on varmasti kova vastustaja. Molemmat tullaan sellaisesta ympäristöstä missä oma paikka on pitänyt ansaita, arvioi Walls vastustajaansa.

8-vuotiaana Norsunluurannikolta Suomeen muuttanut tradenomi-opintojaan viimeistelevä Walls kuvailee itseään helposti lähestyttäväksi ja kunnioittavaksi ihmiseksi. Ottelijana hän luonnehtii itseään erilaisin sanankääntein.

- Olen pohtivan hiljainen nuori mies ja ylpeä suomalainen. Ihmisenä haluan edustaa aatetta joka pohjautuu ihmisyyteen, oikeudenmukaisuuteen, onneen ja rauhaan. Vapaaottelun aloitin koska halusin pystyä puolustamaan itseäni ja hallitsemaan kehoani ja mieltäni uhkatilanteissa. Ottelijana olen vaarallisen rauhallinen ja hyvä joka osa-alueella. Suurimmat vahvuuteni ovat nyrkkeily ja paini, sekä se, että osaan olla rauhallinen kaikissa tilanteissa. Haluan jättää jälkeni maailmaan ottelijana joka muistetaan uran jälkeenkin.

- Voitan ottelun monipuolisuudella ja arvaamattomalla otteluluonteellani. Voin lopettaa matsin missä vain, rennon itsevarma Walls vakuuttaa.

Walls lähettää vakavat terveiset vastustajalleen.

- Tervetuloa Suomeen Artur. Toivottavasti tulet valmiina. Minä tulen valmiina ja kun häkin ovi sulkeutuu, niin se ei ole henkilökohtaista, mutta sitten tehdään töitä ja mennään kovaa. 

- Odotan innolla Wallsin näyttöjä CAGE-häkissä. Hän edustaa uutta nousevaa suomalaista vapaaottelusukupolvea. Wallsilla on taitoa, itsekuria, ennakkoluulottomuutta, uskallusta ja kunnianhimoa. Eväitä on siis pitkälle ja ottelutyyli on erittäin näyttävä, mikä puhuttelee varmasti myös yleisöä. Niin Walls kuin Alievkin ottelevat mielellään pystyssä iskuja vaihtaen, joten ottelulta on lupa odottaa dramaattisia käänteitä, arvioi Cagen toimitusjohtaja One Silvera.


CAGE 40 pääottelussa nähdään Espoon Joni Salovaaran ja Brasilian Victor "KIKO" Marinhon kohtaaminen.

CAGE 40 ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 9.9.2017 klo 18 alkaen.