CAGE 35: Uusi CAGE-sopimusottelija heti tositoimiin

22.03.2016

 


TUOREIMMAKSI CAGE-SOPIMUSOTTELIJAKSI ALEKSI TOIVONEN

CAGE:n sopimusottelijatiimi on kasvanut jälleen yhdellä urheilijalla kun Lahden Gentaita ja Primusta edustava voittamaton tulevaisuuden lupaus Aleksi Toivonen on liittynyt CAGE:n riveihin.

Toivonen pääsee esittelemään korkealle arvostettuja ottelutaitojaan heti tulevassa CAGE 35 tapahtumassa perjantaina 13.5.2016 Helsingin Kulttuuritalolla.

24-vuotias Toivonen on ammattilaisvapaaottelijana voittamaton ottelusaldon ollessa 2 voittoa, joista molemmat ovat tulleet ennen täyttä aikaa luovutusottein. Ennen ammattilaiseksi siirtymistä Toivonen otteli menestyksekkään amatööriuran mistä kielivät meriitit:

- kaksinkertainen vapaaottelun Suomen mestari
- kaksinkertainen lukkopainin Euroopan mestari
- brasilialaisen ju-jutsun Euroopan pronssimitalisti

 Amatöörivapaaottelun osalta Toivosen ottelusaldo on 7 voittoa ja ainoastaan yksi tappio, joka tuli vuoden 2014 amatöörien MM-kisoissa turnausvoittaja Jose Torresille.
 
- CAGE on Suomen johtava vapaaotteluorganisaatio, joten sen riveihin pääseminen on oikea askel urallani. Odotan yhteistyötä innolla, kertoo Toivonen.

Kamppailulajit 6-vuotiaana aloittanut Toivonen on asettanut tavoitteekseen olla oman painoluokkansa kaikkien aikojen paras vapaaottelija.

- Tahdon viedä Suomea, Lahtea ja omaa osaamistani maailmankartalle. Haluan olla paras. Legenda, Toivonen toteaa.

Myös Makwan Amirkhani luottaa Toivosen mahdollisuuksiin.

- Näen hänessä samaa kuin itsessäni. Vaikka muut eivät uskoisi, hänessä on jotain sellaista, että pääsee varmasti pitkälle urheilussa, Amirkhani arvioi.

- Omaan hurjan voitontahdon, olen monipuolinen, ottelen älykkäästi ja lopetushakuisesti. Kamppailen niin teknisillä taidoilla kuin tunteellakin, Toivonen luonnehtii itseään ottelijana.  

- Vapaaottelussa eniten kiehtoo ajatus absoluuttisesta ihmisten välisestä kilpailumuodosta. Kamppailun jälkeen harvemmin jää epäselvyyttä yksilöiden paremmuudesta. Vapaaottelussa kamppaileminen on tuotu monipuolisimmilleen ja tekniikoiden kirjo on lähes rajaton, summaa Toivonen.

- Aleksi Toivonen on erinomainen lisäys sopimusottelijatiimiimme. Hänestä paistaa hurja motivaatio ja hänen taidoistaan kuulee lajipiireissä toinen toistaan suuremmalta kalavaleelta kuulostavia tarinoita jotka Toivonen on kuitenkin otteluissaan ja harjoitussaleilla osoittanut tosiksi. Kyseessä on poikkeuksellinen, lahjakas urheilija kenellä on kaikki edellytykset saavuttaa kunnianhimoiset tavoitteensa. Lähdemme innolla tekemään yhdessä töitä näiden tavoitteiden toteuttamiseksi, kertoo CAGE:n tomitusjohtaja One Silvera.



OSTA  CAGE 35-LIPUT









Lisätietoa

CAGE 35 ammattilaisvapaaottelutapahtuma

otellaan Helsingin Kulttuuritalolla perjantaina 13.5.2016 klo 19 alkaen.



FACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

YOUTUBE