CAGE 35: Lopetushakuisten ottelijoiden kohtaaminen

22.04.2016

 

Moninkertainen maailmanmestari, voittamaton Rafael Domingos kohtaa 13.toukokuuta Helsingin Kulttuuritalolla CAGE 35-tapahtumassa ranskalaisen Arnold Queron.

CAGE-sopimusottelija Domingos on parhaillaan seitsemän ottelun voittoputkessa viimeisimmän voiton tullen helmikuussa CAGE 34 pääottelussa Rafael Macedoa vastaan. Team Robert Drysdalea ja Oulun Kamppailuklubia edustavan Sao Paolon kasvatti tarvitsi hieman yli minuutin voittaessaan Macedon giljotiinikuristuksella. Brasilialaisen jiujitsun mustan vyön omaava Domingos on voittanut kolme viimeisintä otteluaan ensimmäisessä erässä luovutusottein. Brasilialaisen ammattilaisura kattaa seitsemän ottelua, joista kuusi on tullut luovutusottein ensimmäisessä erässä. Suomea toiseksi kodiksi kutsuva Domingos onkin otellut täyden ajan vain kerran, jolloin hän voitti Rashad Muradovin yksimielisin tuomariäänin vuonna 2014.

Ranskaa edustava Arnold Querokin on kerennyt ottelemaan jo kerran tämän vuoden puolella helmikuussa. Pariisilainen otteli arvostetussa WSOF-organisaatiossa täydet kolme erää japanilaista Taichi Nakajimaa vastaan, jonka voitti yksimielisin tuomariäänin. Neljän ottelun voittoputkea nauttiva Quero omaa tilastojen puolesta erittäin kovan lyöntivoiman. Peräti 80 prosenttia hänen voitoistaan on tullut tyrmäyksin tai teknisin tyrmäyksin. Kaiken kaikkiaan 28-vuotias ranskalainen on otellut 15 kertaa, joista voittoja ovat 10 ottelua.

Yhteensä Domingos ja Quero ovat otelleet 22 kertaa ja vain kolme ottelua on mennyt tuomareiden päätettäviksi. Tilastojen valossa ottelu on klassinen taistelu pystyottelijan ja painiottelijan välillä.


OSTA LIPUT








 

 

OSTA LIPUT



CAGE 35 ammattilaisvapaaottelutapahtuma

otellaan Helsingin Kulttuuritalolla perjantaina 13.5.2016 klo 19 alkaen.


Lisätietoa



FACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

YOUTUBE