CAGE 33: Pääottelussa Anton Kuivanen vs Thibault Gouti

31.10.2015

Anton Kuivanen vs. Thibault Gouti CAGE 33 pääottelussa marraskuun 21. päivä Helsingin Kulttuuritalolla. 

Anton Kuivanen saa vastaansa CAGE 33 -vapaaottelutapahtuman pääottelussa marraskuun 21. päivä Helsingin Kulttuuritalolla tappiottoman Ranskalaisen Thibault Goutin. 

                  - Kova on vastus, kaveri on hyvä pystyssä ja osaa painiakin. Meillä on aika samanlainen tyyli ja samanlaiset vahvuudet, tämä on aika täydellinen matchup, kertoo Kuivanen.

Voittamaton ranskalainen on otellut ammattilaisena kymmenen kertaa, joista saldona on kaksi tyrmäysvoittoa, kuusi kuristusvoittoa ja kaksi voittoa tuomariäänin. Suomalaisille on jäänyt etenkin mieleen Thibault Goutin ensimmäisen erän tyrmäys Mikael Nyyssöstä vastaan helmikuisessa CAGE 29- tapahtumassa. Urallaan 31 ammattilaisottelua otellut Kuivanen (23-8) on kuitenkin huomattavasti ranskalaista kokeneempi.

                 - Kaveri ei oo ihan yhtä kovissa liemissä keitetty ja joutuukin nyt ensimmäistä kertaa kunnon testiin. Vaikka lista näyttääkin kieltämättä kauniilta niin nyt siihen tulee ensimmäinen kauneusvirhe, toteaa Kuivanen.

                  - Gouti osoitti edellisellä Suomen vierailullaan olevansa erittäin lopetushakuinen ja vaarallinen haastaja heti ottelun alusta lähtien. Näiden herrojen tyylit ovat hyvin samankaltaisia ja nähtäväksi jää kumpi kykenee hyödyntämään osaamistaan tehokkaammin. Pelissä on Goutin voittamaton lista ja Kuivasen hurja kokemus ja näytöt. Tämän matsin voittaja kohoaa varmuudella merkittävästi kansainvälisissä rankingeissa, arvioi Cagen toimitusjohtaja One Silvera.
  
Kuivanen ei halua erityisemmin taktisesta puolesta jutella, mutta selvät sävelet tulevaan matsiin on olemassa.
                   - Häkissä turvallisin tapa otella on tehdä vastustajasta toimintakyvytön mahdollisimman nopeasti. Mentaalipuoli on oltava kunnossa, vapaaottelussa ollaan ikään kuin veitsenterä kurkulla kokoajan, pienikin virhe voi kääntää ottelun nopeasti päälaelleen. Aina mennään riskirajoilla ja mä laitan joka kerta kaiken peliin, lupaa Kuivanen.

Ennakkoasetelmat ovat tasaiset. Molemmat ottelijat hakevat agressiivisesti lopetuksia ja Kuivanen lupaakin Helsingin Kulttuuritalon yleisölle viihdettä koko rahan edestä.
                      - Tunnelma Kultsalla tulee olemaan jäätävä. Kun kongi soi, ranskalaisen patongin murentaminen alkaa. Tulossa on pomminvarmasti kova matsi ja kesken ei kannata käydä vessassa tai poppariostoksilla. 

CAGE 33 ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 21.11.2015.


CAGE 33 Ottelukortti

(Tilanne 30.10.2015)


Anton Kuivanen (23-8-0) Primus Fight Team/ GB Gym vs.

Thibault Gouti (10-0-0) Big Team, France

-61,2 kg
Janne "Jamba" Elonen-Kulmala (12-4-0) Espoon Kehähait vs. TBA

-70,3 kg
Aleksi Nurminen (5-2-0) RNC Sport Club vs. TBA

-56,7 kg
Mikael "HULK" Silander (12-4-0) Espoon Kehähait vs. TBA

-70,3 kg
Mikael "Miksu" Nyyssönen (7-2-0) WFC Warriors, Tampere vs. TBA

-56,7 kg
Suvi Salmimies (3-2-1) Team East Front vs. TBA

-93 kg
Saku Heikkola (6-5-0, 1 No Contest) Valkeakosken Heracles vs. TBA

 

CAGE 33 ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 21.11.2015.

OSTA CAGE 33 LIPUT

 

 

FACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

YOUTUBE