CAGE:n uudeksi sopimusottelijaksi moninkertainen maailmanmestari Rafael Domingos

20.04.2015

CAGE:n sopimusottelijatiimi on kasvanut kansainvälisellä lisäyksellä brasilialaisen Rafael Domingosin solmittua sopimuksen CAGE:n kanssa. Domingos on moninkertainen maailmanmestari brasilialaisessa ju-jutsussa ja voittamaton vapaaottelussa. "Rafi" on aloittanut vapaaottelu-uransa CAGE:ssa samoin kuin hänen päävalmentajansa Demian Maia aikanaan.

- Maailman ehdotonta eliittiä brasilialaisessa ju-jutsussa edustavaa Domingosia pidetään yleisesti vapaaottelun huippulupauksena ja hän tulee ottelemaan valtaosassa vuoden 2015 CAGE-tapahtumia mukaanlukien tuleva CAGE 30. "Rafi" sopii hienosti sopimusottelijatiimiimme ja hänen liittyminen joukkoomme on looginen osa kansainvälistymisstrategiaamme, kertoo CAGE-promootion One Silvera.

- Olen iloinen päästyäni CAGE-sopimusottelijatiimiin ja saadessani otella Suomessa! Tiedän kuuluvani maailman huipulle myös vapaaottelussa ja on mahtavaa päästä näyttämään kykyjäni CAGE-tapahtumissa, kommentoi Rafael Domingos.

Yleisölle avoimessa tilaisuudessa CAGE-sopimusottelijat kertovat tuoreita kuulumisiaan ja näkemyksiään tulevan CAGE 30-ottelutapahtuman vastustajista, sekä esittelevät lempitekniikoitaan open workout-hengessä. Läsnä Anton Kuivanen, Rafael Domingos, Aleksi Nurminen, Mikael Nyyssönen, Suvi Salmimies, Mikko Ahmala ja Saku Heikkola.

CAGE 30 tapahtuman pääottelussa Anton Kuivanen kohtaa englantilaisen Sean "Sexy Curls" Carterin. Tapahtuman muita varmistuneita ottelupareja ovat Mikael Nyyssönen vs Alex Rodriguez ja Aleksi Nurminen vs Soren Bak.

CAGE 30 ottelukortti (20.4.2015)

-70,3 kg
Anton Kuivanen (21-8-0) Primus Fight Team/ GB Gym vs. Sean Carter (10-1-0) BKK Fighters, Englanti

-65,8 kg
Rafael Domingos (4-0-0) Oulun Kamppailuklubi / Demian Maia Team vs. TBA

-70,3 kg
Mikael Nyyssönen (7-1-0) MMA Team 300 vs. Alex Rodriguez (3-0-0) Icon Jiu-Jitsu Geneva, Sveitsi

-70,3 kg
Aleksi Nurminen (4-1-0) RNC Sport Club vs. Soren Bak (5-0-0) CSA.DK, Tanska

-56,7 kg
Suvi Salmimies (3-0-1) Team East Front vs. TBA

-93 kg
Saku Heikkola (4-5-0, 1 No Contest) Valkeakosken Heracles vs. TBA

-77,1 kg
Mikko Ahmala (4-3-0) HardKnocks Helsinki vs. TBA

TBA = To Be Announced, eli vastustaja julkaistaan myöhemmin.

CAGE 30-ottelutapahtuma järjestetään 16.5.2015 Helsingin Kulttuuritalolla ja on katsottavissa Suomessa yksinoikeudella IS-Extran suorana lähetyksenä.