CAGE 30 Pääottelupari: Anton Kuivanen vs Sean Carter

02.04.2015

Anton Kuivanen kohtaa englantilaisen Sean Carterin CAGE 30 -tapahtuman pääottelussa 16. päivä toukokuuta Helsingin Kulttuuritalolla.

- Carter on vaarallinen vastustaja; Tästä kertoo 10 voitettua ottelua joista suurin osa kuristuksin ja ainoastaan yksi tappio. Hauskaa tulee olemaan sillä Carterin tyyliin näyttäisi kuuluvan se, että hän ei juokse karkuun tai jää roikkumaan kinttuun, vaan hakeutuu hanakasti lyöntietäisyydelle, eli sinne missä tapahtuu! En näe mielessäni mitään kissa-hiiri-leikkiä, vaan reilua iskujenvaihtoa ja ikimuistoisen tyrmäyksen, Kuivanen toteaa.

Kuivanen voitti edellisen ottelunsa CAGE 29-tapahtumassa helmikuussa Sergej Grecichoa vastaan selkeästi kaikin tuomariäänin. Kuivasen ottelusaldo on nyt 21 voittoa ja 8 tappiota.

- Olen nyt erittäin hyvässä tilanteessa kun sain helmikuussa pitkän ottelutauon jälkeen vahvan voiton Grecichosta ja olen sen jälkeen päässyt terveenä valmistautumaan tulevaan koitokseen kovassa seurassa usealla treenisalilla Thaimaassa, eilen Suomeen palannut Kuivanen kertoo.

- Tulen viemään ottelua kaikilla osa-alueilla. Carter on kunnioitettava haaste, mutta olen varma, että pystyn voittamaan ottelun joko tyrmäyksellä tai kuristuksella, Kuivanen kommentoi.

Kovassa nosteessa oleva Carter on kolmen ottelun voittoputkessa. Carter on henkisesti erittäin vahva ja periksiantamaton ottelija; hän on kyennyt kääntämään useita hankalia otteluita kuristusvoittoon. Mattopaini ja kuristukset ovatkin selkeästi Carterin vahvuudet. Kuivanen sen sijaan tunnetaan räjähtävänä pystyottelijana, joka kykenee lopettamaan ottelunsa nopeilla tyrmäyksillä.

CAGE 30 ammattilaisvapaaottelutapahtuman ottelukortti pitää sisällään Anton Kuivasen tähdittämän pääottelun lisäksi kuuden muun CAGE-sopimusottelijan koitokset. Maanantaina 20.4 klo 17 Sanomatalolla järjestettävässä lehdistötilaisuudessa julkistetaan lisäksi uusi CAGE-sopimusottelija joka ottelee myös CAGE 30-tapahtumassa.

Tapahtuman muita ottelupareja aletaan julkistamaan pääsiäisen jälkeen.

CAGE 30-tapahtuman liput loppuvat vielä nopeammin kuin edellisten tapahtumien liput, joten ole nopea ja OSTA OMA LIPPUSI NYT!

CAGE 30 OTTELUKORTTI (tilanne 2.4.2015)

-70,3 kg
Anton Kuivanen (21-8-0) Primus Fight Team vs. Sean Carter (10-1-0) Englanti

-70,3 kg
Mikael Nyyssönen (7-1-0) MMA Team 300 vs. TBA

-70,3 kg
Aleksi Nurminen (4-1-0) RNC Sport Club vs. TBA

-77,1 kg
Mikko Ahmala (4-3-0) HardKnocks Helsinki vs. TBA

-56,7 kg
Suvi Salmimies (3-0-1) Team East Front vs. TBA

-93 kg
Saku Heikkola (3-5-0, 1 No Contest) Valkeakosken Heracles vs. TBA

- Lisäksi 20.4 julkistettava ottelu

Lisätiedot ottelukortista:
http://www.mmafinland.fi/tapahtumat/cage-30/ottelukortti.html

Anton Kuivasen edellinen ottelu: Anton Kuivanen vs. Sergej Grecicho

 

SEURAA CAGEA:

CAGE 30 Facebook-tapahtuma

FACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

YOUTUBE