CAGE 34: Suvi Salmimies jatkaa ylemmässä painoluokassa

19.01.2016

 

CAGE 34: Suvi Salmimies jatkaa uudessa painoluokassa

Helsingin Kulttuuritalolla  helmikuun 13. päivä oteltavan CAGE 34 ammattilaisvapaaottelutapahtuman kolmannen julkaistavan ottelun kotikulmassa nähdään ylempään painoluokkaan nouseva kouvolalainen naisvapaaottelutähti Suvi "Rockchick" Salmimies.

Suvi Salmimies jatkoi sopimustaan Cagen kanssa ja pääseekin tositoimiin heti vuoden ensimmäisessä tapahtumassa. Salmimiehen aiemmat ottelut on käyty kärpässarjassa 56,7kg, mutta nyt hurjasta harjoittelumotivaatiostaan tunnettu Salmimies nousee kääpiösarjaan 61,2kg.

- Painoluokan nostaminen oli helppo päätös kun joulukuussa Las Vegasissa The Ultimate Fighterin karsinnoissa pääsin sparraamaan 61,2-kiloisten parhaimmiston kanssa ja pärjäsin paremmin kuin hyvin. Lisäksi niin manageri, valmentajat, kuin Eva Wahlströmkin näkivät ylempään sarjaan nousussa hyviä puolia. On tällä painoluokan nostolla näköjään muitakin vaikutuksia, kun ei meinaa housut mahtua hanurin kohdalta päälle, eikä paidat käsistä läpi. Onkohan se lihasta vai pitääköhän helmikuussa piirtää sikspäkki tussilla, naurahtaa Salmimies.

UFC:n The Ultimate Fighter-realitysarjan karsinnoissa Salmimies läpäisi kaikki vaiheet, mutta lopulta tuotantoyhtiö päätti jättää koko painoluokan tuotantokauden ulkopuolelle. Salmimiehen ottelusaldo pitää sisällään kolme voittoa, kaksi tappiota ja yhden ratkaisemattoman.
Edellisen kerran Salmimiehen oli määrä nousta otteluhäkkiin CAGE 33-tapahtumassa marraskuun lopulla, mutta alkuperäisen vastustajan, UFC-veteraani Izabela Badurekin viime hetken sairastuminen sotki kuvioita. Nopealla hälytyksellä tilalle saatiin latvialainen Anastasija Ponomarenko, joka kuitenkin osoittautui virallisessa punnituksessa ennakkotiedoista poiketen lähes kymmenen kiloa alipainoiseksi, joten Cage perui ottelun turvallisuussyistä. Aktiivisesta ottelutahdista pitävä Salmimies onkin palaamassa nälkäisenä otteluhäkkiin.

- Viime vuonna tulokset eivät olleet aivan reenien tasolla, mutta ottelut olivat kovia ja arvokkaita. Mielenkiinnolla odotan suurempaan painoluokkaan nousemista. Ottelu kerrallaan lähden voittoja tavoittelemaan, mutta vähintään neljä kertaa toivoisin voivani otella tänä vuonna, Salmimies toteaa.


CAGE 34 ammattilaisvapaaottelutapahtuma sisältää 7 ottelua. 

CAGE 34 Ottelukortti 
(tilanne 19.1.2016)

-65,8 kg
Rafael Domingos (6-0-0) Oulun Kamppailuklubi/Team Robert Drysdale vs. 
Rafael Macedo (7-2-0, 1nc) GBG MMA/Team East Front/Epic Fight Club  

-77,1 kg
Jussi Halonen (6-3-0) HardKnocks Helsinki vs. TBA

-61,2 kg

Suvi Salmimies (3-2-1) MMA Utti/Team East Front vs. TBA





CAGE 34 ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 13.2.2016.

OSTA LIPUT 

Lisätietoja tapahtumasta ja ottelukortista tulossa pian.

FACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

YOUTUBE