CAGE 32: Pohjoismainen huippuottelu Puolakka vs. Meek

25.09.2015

CAGE 32: Pohjoismainen huippuottelu

Pohjoismaiden välisarjan kärkikastiin kuuluva, entinen CAGE-välisarjan mestari Kai Puolakka (11-5-0) astuu häkkiinyli vuoden tauon jälkeen CAGE 32 ammattilaisvapaaottelutapahtumassa 23.10.2015 Helsingin Kulttuuritalolla kun vastaan asettuu norjalainen Emil Weber Meek (5-2-1, 1 no contest).

Puolakalla on tilillään yksitoista voittoa joista kuusi kuristuksin ja yksi tyrmäyksellä. Pitkään jatkuneista selkävaivoista täysin toipunut Puolakka on  poikkeuksellisen taitava ottelija erityisesti kuristusten saralla; hän on yksi harvoja ammattilaisottelijoita maailmanlaajuisesti kenellä on tilillään useita lentävällä triangelikuristuksella saavutettuja voittoja. Erikoisten tekniikoiden lisäksi Puolakka tunnetaan yleisöön vetoavan ottelutyylinsä johdosta; hän ei arastele ristiinlyöntitilanteisiin hakeutumista eikä kunto lopu kesken. Puolakka onkin usein otteluiden jälkeisissä haastatteluissa valitellut vasta saaneensa koneen käyntiin.

Lempinimellä "Hulk" tunnetun Meekin seitsemästä ammattilaisottelusta viisi on tyrmäysvoittoja. Erittäin aggressiivisen Meekin otteluista yhtäkään ei ole oteltu täyteen aikaan ja myös Meek tunnetaan erittäin kovasta kunnosta. "Hulkin" aiempien otteluiden perusteella lienee ilmeistä, että lokakuussa CAGE:n häkissä peloton norjalainen pyrkii jälleen jakamaan hurjia iskuja tyrmäystä tavoitellen.

- Kiva päästä takas CAGE:en mistä oma ura alkoi ja missä suurin osa omista otteluista on käyty. Vastustajakin on mieleinen parrakas viikinki joka tulee aina tyrmäämään ja koittaa saada matsin lopetettua ekalla minuutilla. Ei tästä varsinkaan pystyssä saada mitenkään muuta kuin vauhdikas ja eeppinen taistelu, toteaa tyytyväinen Puolakka.

Tältä matsilta en odota enempää enkä vähempää kuin vuoden kovinta pohjoismaista sotaa! Kummaltakaan ottelijalta tuskin loppuu menovesi tankista ja kumpaistakin leimaa hurja päättäväisyys sekä peräänantamaton voitontahto, arvioi CAGE:n tomitusjohtaja One Silvera.


CAGE 32 Ottelukortti


(Tilanne 25.9.2015)


-65,8 kg
Joni Salovaara (14-7-0, 1 no contest)  Espoon Kehähait vs.
Rafael Macedo (7-2-0) Swedish Top Team Brazil / Team East Front, Brazil

-77,1 kg
Kai Puolakka (11-5-0) GB Gym / Primus Fight Team vs.
Emil Weber Meek (7-2-0) CSA.dk / MMA Trondheim, Norway  

-61,2 kg
Mika Hämäläinen (6-1-0) GB Gym / Primus Fight Team vs. TBA

-77,1 kg
Jussi Halonen (5-3-0) HardKnocks Helsinki vs. TBA

-70,3 kg
Tuukka Repo (0-0-0) Sisu Gym vs. TBA

Lisäksi kaksi pian julkaistavaa otteluparia.

CAGE 32 ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalolla perjantaina 23.10.2015.

OSTA CAGE 32 LIPUT

FACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

YOUTUBE