CAGE 34: Tuhma-Jussi Halonen uusin lisäys CAGE-tiimiin

14.01.2016

 

Tuhma-Jussi Halonen solmi CAGE-sopimuksen - heti tositoimiin!  

 

Jussi Halonen lähtee metsästämään neljättä perättäistä voittoa Helsingin Kulttuuritalolla CAGE34- vapaaotteluillassa helmikuun 13. päivä. Lempinimellä ''Tuhma Jussi'' tunnettu helsinkiläinen otteli viime vuonna kaksi kertaa ottaen molemmista vakuuttavat voitot, teknisellä tyrmäyksellä ja luovutuksella. Mies kokeekin olevansa hyvässä iskussa vuoden ensimmäistä ottelua silmällä pitäen.

- Reenit on kulkenut loistavasti, hyvin on päästy jumpalle. Ei ole ollut mitään vammoja tai vaivoja, toivottavasti pysytään myös ehjänä helmikuuhun asti.  Uusi fysiikka koutsi on tullut mukaan kuvioihin ja kovasti ollaan tehty duunia.

Ensimmäisen ammattilaisottelunsa vuonna 2011 otelleen helsinkiläisen recordi ammattilaisena on kuusi voittoa ja kolme tappiota. Voitoista kolme on tullut luovutuksella ja yksi tyrmäyksellä. Mies on asettanut itselleen yksinkertaiset tavoitteet vuodelle 2016.

- Mulla on Cagen kanssa kolmen ottelun sopimus ja tavoitteena on voittaa jokainen noista otteluista. Sen jälkeen sitten katsotaan mitä tapahtuu.

CAGE 34 ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 13.2.2016.

OSTA LIPUT 

Lisätietoja tapahtumasta ja ottelukortista tulossa pian.

FACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

YOUTUBE