CAGE 40: Tuukka Revon haastajaksi voittamaton tsekki

26.07.2017

CAGE 40 HELSINGIN KULTTUURITALOLLA LA 9.9.2017:

MM-Hopeamitalisti Tuukka Repo saa vastaansa voittamattoman Vitezslav Rajnochin.

Lauantaina 9.9.2017 Helsingin Kulttuuritalolla oteltavassa CAGE 40 ammattilaisvapaaottelutapahtumassa vuoden 2015 MM-hopeamitalisti Tuukka Repo kohtaa voittamattoman tsekkiläisen Vitezslav Rajnochin.

21-vuotias järvenpääläinen Repo siirtyi ammattilaiseksi helmikuussa 2016 voitettuaan edellisen vuoden amatöörien maailmanmestaruuskilpailuissa hopeaa. Ammattilaisurallaan Repo on voittanut kolme ja hävinnyt yhden ottelun. Seuraavassa ottelussaan Repo kohtaa erittäin lopetushakuisen ja voittamattoman tsekkiläisen Rajnochin.

- Rajnochista en tiedä muuta kuin kovan rekordin ja näin yhden matsin, minkä perusteella näytti ihan ukolta mitä voin käyttää koulun penkillä, Repo arvioi vastustajaansa.

Revon edellinen ottelu huhtikuussa CAGE 39-tapahtumassa oli ensimmäinen kerta kun nuoren järvenpääläisen ottelu kesti täyden ajan. Repo päihitti itseään kaksin verroin kokeneemman venäläisen Berezinin vauhdikkaan ottelun jälkeen kaikin tuomariäänin. Kaikki Revon aiemmat ottelut ovat päättyneet tyrmäykseen.

- Edellinen ottelu meni osapuilleen niin kuin pitikin. Kaikkiin osa-alueisiin en luonnollisestikaan ole tyytyväinen, mutta kovalle venäläiselle paljon rispektiä. Oli kaiken kaikkiaan erittäin kovapäinen- ja kätinen ukko. Viimeksi ottelin sen päivän 100-prosenttisella taitotasolla ja seuraavan koitoksen taitotaso on taas askeleen tai harppauksen korkeampi, Repo analysoi.

Tsekin Janovicesta kotosin oleva 23-vuotias Rajnoch on voittanut uransa kaikki 6 ottelua. Voitoista kolme on tullut kuristuksin ja kaksi tyrmäyksellä ainoastaan yhden ottelun kestäessä täyden ajan. Rajnoch on erittäin isokokoinen ja voimakas omaan painoluokkaansa.

- Revon ja Rajnochin ottelutyylin ja edeltävien otteluiden statistiikan valossa arvostelutuomarit voivat lähteä tämän ottelun aikana kahville, mutta kahvitauosta ei välttämättä tule kovin pitkää, sillä molemmilla on tyrmäysvoimaa ja tapana hakea matseille nopeita ratkaisuja, arvioi Cagen toimitusjohtaja One Silvera.

CAGE 40 Pääottelussa nähdään Espoon Joni Salovaaran ja Brasilian Fabiano Silvan kohtaaminen.

CAGE 40 ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 9.9.2017 klo 18 alkaen.