CAGE 60: Kurhela vs Flores

24.10.2023

  

CAGE 60: Kurhela vs Flores

CAGE 60 -tapahtuma kruunaa kamppailuvuoden pikkujoulusesongin kuumassa sykkeessä Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 25.11.2023. Riihimäen nouseva tähti Eemil "Kersantti" Kurhela kohtaa tapahtumassa bolivialaisen The Ultimate Fighter- veteraani Jose David Floresin.

Kersantti testissä

Suvereenisti viidellä keskeytysvoitolla ammattilaisuransa avannut Eemil "Kersantti" Kurhela on kohdannut vastoinkäymisiä viime otteluissaan. Ammattilaisuran ensimmäinen tappio Dominik Gierowskille huhtikussa ja röyhkeiden sääntörikkomusten takia diskausvoittoon päättynyt ottelu Peyman Hacievia vastaan syyskuussa ovat jarruttaneet riihimäkeläisen maailmanvalloitussuunnitelmia. Räjähtävä ja äärimmäisen lopetushakuinen 03 Fight Teamin ottelija ei kuitenkaan lannistu vaan hakeutuu jälleen kovatasoisen vastustajan kanssa tulilinjalle. Marraskuussa Kurhela laitetaan jälleen testiin, kun vastaan asettuu The Ultimate Fighter -veteraani Jose David Flores.

-TUF veteraanista saa varmasti hyvän haastajan, mutta kyllä se tulee katkeamaan nuoren Kersantin toimesta. Kättä ojennukseen ja kaveria juoksuhautaan, toteaa Kurhela itsevarmana.

TUF -veteraani

The Ultimate Fighter: Latin America -sarjassa otellut Jose David Flores on vaarallinen pystyotteluspesialisti. 37-vuotias veteraaniottelija on parhaimmillaan pystyottelussa, jossa vahva puolustus ja tasainen prässäys hiljalleen musertavat bolivialaisen vastustajat.

Tasomittari

- Ottelu Kurhelan ja Floresin välillä on lähtökohdilta todella tasainen. Kurhela on kaksikosta asteen verran atleettisempi ja dynaanisempi, mutta hänen täytyy löytää tarkat kohteet aggressiivisille hyökkäyksilleen tai muuten Floresin vahva puolustuspeli ja pystyottelu saattavat lopuksi koitua riihimäkeläisen kohtaloksi. Jos Eemil malttaa ottaa tilannevoittoja ja hallitsee ottelun tempoa, on hänellä kaikki edellytykset napata uransa kovin voitto , analysoi CAGE urheilijayhteyspäällikkö Aleksi Toivonen.

CAGE 60 Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 25.11.2023 klo 18.