CAGE 36: Ottelukortille naisvahvuutta

31.05.2016

 


Syyskuun ottelukortille saadaan naiskauneutta, kun Suomen tunnetuin naisvapaaottelija ottelee CAGE 36 tapahtumassa. Suvi ”Rockchick” Salmimies nousee häkkiin syyskuun 3. päivä Helsingin Kulttuuritalolla.

- Ihan mahtavaa (otella taas). Tykkään, että pääsen ottelemaan usein, koska mie luon edelleen sitä rutiinia itselleni. Tässäkin tulee väliin lähemmäs neljä kuukautta, mikä on ihan tarpeeksi. Olen iloinen ja todella kiitollinen, että mut sinne syyskuun kortillekin halutaan. Cagessa on mahtava porukka ja hommat toimii, Salmimies iloitsee.

CAGE-sopimusottelija Salmimies otteli viimeksi kaksi viikkoa sitten käydyssä CAGE 35 tapahtumassa. Kolmen perättäisen häviön pattitilanteessa ollut kouvolalainen loisti uransa kiperimmässä tilanteessa ja otti komean pistevoiton yksimielisin tuomariäänin Ranskan Tatou Ghaniasta.

- Vielä on rutkasti petrattavaa, mutta kyllä pari läheistä sanoi, että pakkovoiton hakeminen siinä vähän näkyi. Olin harvinaisesti se ulottuvampi ottelija niin mulla oli käytössä etuja, joita mulla ei oikein muuten ole. Alapotkuihin olen suhteellisen tyytyväinen, vaikka en ole matsia nähnyt. Parannusta niissä on kyllä pakosti näkyvissä. Silanderin Mikin puhuma volyymi lyönneistä jäi uupumaan ja se harmittaa, Suvi kiteyttää.

30-vuotias Team East Frontin ottelija on valmis kohtaamaan kenet tahansa ja haluaisi päästä hyödyntämään paini- ja jujutsuosaamistaan.

- Mulla ei ole toiveita vastustajan suhteen. Niin kuin Hannisen Tina on sanonut, kaikki ne on voitettava. Toki mulla ei vielä ole ollut sellaista mut mattoon haluavaa vastustajaa edes. Toisaalta tiedän myös, että nää juonii välillä jotain niin kovaa pystymuijaa mulle, että mun olisi ite pakko vaan lähteä viemään mattoon. Let’s see.

Tulevan ottelun kulkua on Salmimiehen vaikea hahmottaa kun ei ole vastustajakaan selvillä, mutta odotuksia ottelulta on, kuka sitten vastaan tuleekaan.

- En osaa sanoa miten ottelu tulee menemään. Odotan edelleen sitä, että menisi vielä enemmän painiksi. Kuivasen Anton aina sanoo, että on ollut teroittelemassa kyynärpäitä ja muita aseita jossain. Miekin niitä oon terotellu siitä asti, kun tätä hommaa oon alkanut tekee, mutta uskoisin jokaiseen otteluun tulevan joka tapauksessa jotakin uutta puolta, kouvolalainen kertoo odotuksistaan syyskuun ottelun suhteen.

Naisvapaaottelija on vielä harvinaisuus Suomessa ja Salmimies tuntee lajin tietoisuuden kasvattamisen olevan hänen tehtävä.

- Olen saanut Cagen ja valtamedian huomion myötä tälläisen vastuutehtävän tuoda naisena vapaaottelua kansalle. Jos jotain niin totta kai se motivoi lisää, tosin mun motivaatiossa ei ole vielä tähän päivään mennessä ollut säröjä. Sen verran pakkomielteinen olen. Mutta koen sen vastuutehtävänä ja kiitän luottamuksesta, ehkä sen myötä oon saanut pikkusen mun ääntä ja mielipiteitä joistakin asioista kuulumaan paremmin, Salmimies toteaa.

Rockchick lähettää terveiset äidilleen, tulevaisuuden vapaaottelu lupauksille sekä managerilleen.

- Terkkuja äitille, onnittelut kaikille vapaaottelun Suomen mestareille ja MM-kisoihin lähtijöille.  Kiitos Jukka Paanaselle aina vaan, se kestää mua ja kehittää mua. Parempaa manageria saa hakea. Pusuja Jukka.




CAGE 36-Liput Early Bird-hintaan -10% toukokuun loppuun asti!

OSTA LIPUT

CAGE 36 Ottelukortti




 

OSTA LIPUT



CAGE 36 ammattilaisvapaaottelutapahtuma

otellaan Helsingin Kulttuuritalolla syyskuun 3. päivä klo 18 alkaen.


Lisätietoa



FACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

YOUTUBE