CAGE 28 HELSINKI: Titteliottelu Glenn Sparv vs Johan Vänttinen

18.11.2014

Mestari Sparv lupaa kolmen erän sodan titteliotteluun

Tasan kymmenen vuotta sitten alkunsa saanut vapaaotteluorganisaatio CAGE palaa perjantaina 28. marraskuuta kuuden vuoden tauon jälkeen pääkaupunkiin ja helsinkiläisyleisölle on tarjolla tiukkaa herkkua. Helsingin Kulttuuritalon komeissa puitteissa oteltavassa CAGE 28 -tapahtumassa on tarjolla titteliottelu kotimaan kehien tämän hetken tasokkaimmassa painoluokassa.


Helmikuussa välisarjan (-77,1 kg) CAGE-mestaruusvyön haltuunsa napannut Glenn Sparv (9-3-0) puolustaa nyt titteliään ensimmäistä kertaa. Vaasalaislähtöinen mestari joutuu kovaan testiin, sillä hänet haastaa huimassa vireessä oleva HardKnocks Helsinki -tiimin Johan Vänttinen (12-4-1).
Vänttinen on ottanut kuluvan vuoden aikana vakuuttavalla tavalla kolme uransa vakuuttavinta voittoa. Sparv tiedostaa haastajansa vaarallisuuden, mutta odottaa innolla koitosta.
”Odotukset ovat samat kuin aina ennen matsia: voitto, voitto ja voitto! Olen treenannut kovaa, olen valmis ja haluan voittaa. Vauhdikas matsi tulee varmasti, sellainen kolmen erän sota,” Sparv povaa.
Thaimaahan kotiutunut CAGE-mestari on maajoukkuejalkapalloilija Tim Sparvin veli, joten huippu-urheilun vaatimukset ovat perheessä tuttuja. Viime ajat Glenn Sparv on hakenut huippukuntoa uudessa ympäristössä ja harjoitellut UFC-nimien kanssa Phuketin AKA Thailand -salilla.
Hän lupaakin, että Helsingissä nähdään uudelle tasolle harppaava mestari.
”Nyt on ollut ihan eritasoista treeniä kuin ennen, kovaa sparria, kovia ukkoja ja kovaa tempoa. Nähdäänkö uusia temppuja? Ehkä, en voi kertoa kaikkea,” Sparv naurahtaa.

Reilu viikko sitten Turussa oteltu CAGE 27 myytiin ennakkoon loppuun, joten lippu kannattaa hankkia ajoissa.

Osta liput --> http://bit.ly/ZxnyQc