CAGE 43: Edward Walls saa janoamansa revanssin italialaisesta Storm-mestarista!

26.03.2018CAGE 43 Edward Walls saa janoamansa revanssin Manolo Sciannasta

Lauantaina 28.4.2018 Helsingin Kulttuuritalolla oteltavassa CAGE 43 ammattilaisvapaaottelutapahtumassa lappeenrantalainen nuori tulevaisuuden lupaus Edward Walls saa kauan kaipaamansa revanssin italialaisesta Storm-mestari Manolo Sciannasta. Walls ja Scianna ottelivat ensimmäisen kerran kaksi vuotta sitten. Tuolloin Scianna voitti Wallsin toisessa erässä triangelikuristuksella.
 
 8-vuotiaana Norsunluurannikolta Suomeen muuttanut 22-vuotias lappeenrantalainen Edward Walls on kolme vuotta sitten alkaneella ammattilaisurallaan otellut seitsemän kertaa. Ottelusaldo pitää sisällään 5 voittoa ja 2 tappiota. Voitoista 3 on tullut tyrmäyksin. Ennen kaikkea näyttävästä pystyottelusta, poikkeuksellisestä räjähtäväst nopeudestaan ja tyrmäyksistä tunnettu Walls kohtaa nyt toistamiseen italialaisen Manolo Sciannan.  Pohjois-Euroopan 5. rankattu roomalainen Scianna on Italialaisen Storm-promootion mestari. 29-vuotiaan Sciannan ottelusaldo on 7 voittoa (4 tyrmäystä, 2 kuristusta ja 1 pistevoitto) ja 2 tappiota.
 
Wallsille ottelu on tärkeä henkilökohtaisistakin syistä.

- Tämä matsi on minulle tärkeä koska pääsen todistamaan itselleni, että olen kehittynyt edellisestä kohtaamisestamme. Olen aina pitänyt itseäni Sciannaa parempana ottelijana. Ensimmäisessä kohtaamisessamme hallitsin ottelua kunnes sitten toisessa erässä jäin oman virhearvion takia triangelikuristukseen, Walls toteaa. 

  

Edellisessä ottelussaan CAGE 41 tapahtumassa helmikuussa Walls voitti Giorgos Kechagiaksen (5-2-0). Katso ottelu alta.


Katso alta Sciannan tuorein ottelu Gaetano Pirrelloa vastaan.

 

CAGE-organisaation otteluparit tekevät matchmaker Jukka Paananen arvioi tulevaa kohtaamista tasaiseksi.
 
- Scianna on erittäin kovalyöntinen ja aggressiivisesti hyökkäävä ottelija, joka osaa painia myös selältään. Wallsille tyylillisesti hankala ottelija ja nyt Wallsilta tarvitaan taktisesti oikeanlaista ja kypsää ottelemista, jotta aiemmin kärsitty lopetustappio kääntyisi voitoksi. Molemmat ovat otelleet ahkerasti aiemman kohtaamisen jälkeen ja oletettavaa on, että molemmat ovat myös kehittyneet. Walls on panostanut viime aikoina suoritusvarmuuteen mattopainissa ja alasvienneissä, mutta tämä matsi ratkaistaneen pystyssä, Panananen analysoi.


OTTELIJAESITTELY & OPEN WORKOUT

Tervetuloa kuulemaan ottelijoiden mietteet tulevista otteluistaan ja tarkistamaan heidän kisakuntonsa Ottelijaesittey & Open Workout-tilaisuuteen Helsingin Casinolle keskiviikkona 28.3.2018 klo 19, vapaa pääsy!

CAGE 43 PÄÄOTTELUSSA LAJIPIONEERIEN KOHTAAMINEN:

MATTEUS LÄHDESMÄKI VS ASHLEIGH GRIMSHAW

VARAA PAIKKASI ALLA OLEVISTA LINKEISTÄ NYT!