CAGE 42: Patrik Pietilä vs Niko Myllynen

31.01.2018

CAGE 42 Helsingin Kulttuuritalolla 17.2.2018 

Patrik Pietilä kohtaa Niko Myllysen

Lauantaina 17.2.2018 Helsingin Kulttuuritalolla oteltavassa CAGE 42 ammattilaisvapaaottelutapahtumassa vuoden 2014 SM-finaalin ottelupari ottaa revanssin ammattilaissäännöin kun lahtelainen Patrik Pietilä saa vastaansa hyvinkääläisen Niko Myllysen.

28-vuotias Primus Fight Teamia edustava lahtelainen Patrik Pietilä on 4-vuotisella urallaan otellut 14 kertaa. Pietilä tunnetaan kovakuntoisena painijana joka jaksaa pitää otteluiden temmon korkeana alusta loppuun ja väsyttää näin vastustajansa. Otteluistaan Pietilä on voittanut 8, sisältäen yhden tyrmäysvoiton sekä 2 kuristusvoittoa ja hävinnyt 6. Peräti kymmenen Pietilän otteluista on oteltu täyteen aikaan, joten lahtelaisella on takanaan merkittävä määrä otteluminuutteja.

28-vuotias Hyvinkään RNC Sport Clubia edustava Niko “Ihmissirkkeli” Myllynen tunnetaan aggressiivisena pystyottelijana joka ei ota taka-askelia vaan tulee hyökkäävästi eteenpäin aina pyrkimyksenään murjoa vastustajansa keskeytyskuntoon. Myllysen 13:a ottelusta 7 on voittoja ja 6 tappioita. Myllysen kaikki voitot ovatkin tulleet ennen täyttä aikaa – 5 tyrmäyksellä ja 2 kuristuksella. Molempia ottelijoita kuvaa peräänantamattomuus ja kova voitontahto; kumpikin ottelijoista on onnistuttu voittamaan lopetuksella vain kerran urallaan.

Pietilä uskoo voittavansa Myllysen myös ammattilaissäännöillä.

- Ollaan Nikon kanssa treenattu usein kimpassa ja oteltukin vastakkain 2014 SM-kilpailuissa. Silloin vein pidemmän korren ja Suomenmestaruuden. Niko on kokenut ja kovakuntoinen fiksu ottelija, joten luulen, että täysi aika menee, mutta luulen, että olen vähän Nikoa vikkelämpi liikkeissäni. Pakko vaan tehdä enemmän töitä, että saan kaikkien tuomareiden päätöksen itselleni tällä kertaa, toteaa Pietilä viitaten edelliseen otteluunsa Mikael Nyyssöstä mikä päättyi Nyyssösen voittoon tuomareiden hajaäänipäätöksellä.

Myllysellä on Pietilän voittamiseksi suunnitteilla yllätyksiä.

- Pietilä on vanha tiimikaveri niiltä ajoilta kun nämä touhut aloitettiin, eli tuttu mies. Omia vahvuuksiani ovat sitkeys, lähiottelu ja se, että taka-askelia ei oteta. Sama pätee tässäkin ottelussa. Pietilä on verrattain sitkeä niinkuin itsekin olen, joten se tuo varmasti hyvän katselukokemuksen yleisölle. Aion voittaa sitkeydellä ja yllätyksellisyydellä. Pietilälle lämpimät terveiset, että häkissä sitten kolistellaan, Myllynen myhäilee.

CAGE 42 OTTELIJAESITTELY JA OPEN WORKOUT SPORTS BAR CASINO HELSINGISSÄ PE 2.2 KLO 18.

CAGE 42 pääottelussa Anton Kuivanen saa vastaansa Junior Maranhaon.

CAGE 42 ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 17.2.2018 klo 18 alkaen.