CAGE 42 Pääottelu Anton Kuivanen vs Junior Maranhao

07.01.2018

CAGE 42 Helsingin Kulttuuritalolla 17.2.2018 

Pääottelussa Anton Kuivanen kohtaa Junior Maranhaon

Lauantaina 17.2.2018 Helsingin Kulttuuritalolla oteltavassa CAGE 42 ammattilaisvapaaottelutapahtumassa vapaaottelulegenda ja UFC-veteraani Anton Kuivanen saa vastaansa brasilialaisen nousevan tähden Junior Maranhaon. 

33-vuotias helsinkiläinen Anton Kuivanen aloitti ammattilaisuransa 11-vuotta sitten ja on otellut jo peräti 34 kertaa ansaiten ottelusaldon 24 voittoa ja 10 tappiota. Voitoista 6 on tullut tyrmäyksin, 8 kuristuksin tai luovutusottein ja 10 tuomariäänin. Kuivanen edustaa GB Gymiä ja Primus Fight Teamia.

Tulevassa pääottelussa vastaan asettuva 25-vuotias Brasilian Maranhaon osavaltiosta kotoisin oleva Elias Alves “Junior Maranhao” Da Silva on otellut 7-vuotisella ammattilaisurallaan yhteensä 22 kertaa ansaiten ottelusaldon 16 voittoa ja 6 tappiota. Voitoista 11 on tullut tyrmäyksin, 4 kuristuksin tai luovutusottein ja 1 tuomariäänin. Maranhao edustaa Bronx’s Gold Teamia. 

Kuivasen edellinen ottelu (katso ottelu kokonaisuudessaan tämän uutisen lopusta) CAGE 39-tapahtumassa helmikuussa 2017 Tetsuya Yamadaa (22-5-2) vastaan päättyi voittoon kaikin tuomariäänin. Yamada on sen jälkeen voittanut 5 perättäistä ottelua, viimeisen Aasialaisessa jättiorganisaatio One FC:ssä. Kuivasen vuoden mittaiseksi kasvanut ottelutauko sen sijaan selittyy pitkän kuntouttamiskauden vaatineilla loukkaantumisilla. Viimein ottelukunnon saavuttaneella Kuivasella on määrätietoinen näkemys tulevasta vastustajastaan ja ottelun kulusta.

- Vastaan tuleva Junior Maranhao on pitkänhuiskea, hoikka nuorukainen, joka on marinoitunut Brasilialaisessa thainyrkkeilyyn ja jujutsuun pohjautuvassa vaparikuplassa. Lähden kaatamaan hänet omilla aseillani, laitan kaverin koulunpenkille ja tarjoan oppitunnin. Maranhaolle terveiset, että ottaa pitkät kalsarit ja pipan mukaan, luvassa kylmää kyytiä, Kuivanen toteaa. 

Neljän perättäisen lopetusvoiton putkessa olevan Maranhaon meriittejä ovat mm. Sao Paolon osavaltion potkunyrkkeilymestaruus, sekä Brasilialaisten MCM-, Pinda Fight- ja Kings of the Beach-promootioiden mestaruus. Maranhao on tunnetun UFC-ottelija Charles Oliveiran läheinen harjoituskumppani. Kuivasen asettamaan haasteeseen hän suhtautuu kunnioituksella.

- Kuivanen on erinomainen ottelija. Hänellä on vahvat lyönnit ja hän on erinomainen sylipainissa. Näen kuitenkin ottelun päättyvän siten, että käteni nostetaan ylös voiton merkiksi. Kiitos tästä valtavasta tilaisuudesta otella Kuivasta vastaan Cagessa ja onnea hänelle matkaan. Tiedossa on varmuudella yleisöä viihdyttävä ottelu, Maranhao lupaa.

CAGE 42 ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 17.2.2018 klo 18 alkaen.Yllä Anton Kuivasen edellinen ottelu CAGE 38 tapahtumasta 18.2.2017.